Fejhallgató

  Tiszta hangzás

  Ezzel a fejhallgatóval felfedezheti a tiszta magas hangok, a mély basszus hangok, és a zajszigetelés által eredményezett kristálytiszta hangzást. Az ipari erősségű polimer fejpánt törhetetlen, mégis kifejezetten rugalmas kialakítású. Párnázott és önbeálló fejpántja kényelmes viselet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejhallgató

40 mm-es meghajtók, hátul zárt, Fülre illeszkedő SHL9560/10 Hasonló termékek

Tiszta hangzás

Önmagát beállító belső fejpánt

 • A 40 mm-es meghajtó hangszóró torzítás nélküli hangot biztosít

  A 40 mm-es meghajtó hangszóró kompozit mylar anyagból készült, az igen érzékeny, mégis nagy hangerő létrehozása érdekében, hallható torzítás nélkül.

 • Zárt kialakításának köszönhetően kiszűri a külső zajokat.

  A külső zajok kiszűrése tökéletes, a fejhallgató hangja pedig nem jut ki a zárt kamrából. A fejhallgató segítségével így akár élő zene mellett is zavartalanul hallgathatja felvételeit, vagy ellenőrizheti a rögzítés folyamatát.

 • Élvezze az osztályelső termék optimális hangminőségét

  Akusztikailag finomított design és kiváló minőségű, osztályában legjobb hangteljesítmény.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • A hordtáska védi az éppen nem használt fejhallgatót

  Ha ebben a puha, könnyen elérhető hordtáskában tartja, azzal védi a fejhallgatót és megakadályozza a kábel összegubancolódását.

 • A fülpárna kényelmessé teszi a viselést és fokozza a mélyhangvisszaadást

  Ennek a Philips fejhallgatónak a speciális formája és a fülpárnához felhasznált luxus minőségű anyagok biztosítják a tökéletes illeszkedést a maximális kényelemért. Megakadályozzák a hangszivárgást és fokozzák a mélyhangteljesítményt is. A fülpárnáknak olyan az alakjuk, hogy tökéletesen lefedik a fül körüli területet.

 • Rugalmas és tartós fejpánt

  A kültéri fejhallgatóknak tartósnak kell lenniük, hogy ellenálljanak a használat és viselés okozta elhasználódásnak. Kemény anyagokat viszont nem kellemes viselni. Ez a fejpánt ipari erősségű polimerből készült, így egyszerre ellenálló és elég rugalmas ahhoz, hogy kivételesen kényelmes viselést biztosítson. Megcsavarva sem törik el vagy deformálódik.

 • Az önmagát beállító belső fejpánt kényelmes fekvést biztosít

  A Philips fejhallgató belső fejpántja könnyen elérhetővé teszi a tökéletes illeszkedést. A mechanizmus automatikusan beállítja magát a kényelem érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: