Zajszűrő fejhallgató

  75%-kal kevesebb külső zaj

  Szűrje ki a zavaró háttérzajt, és adja át magát nyugodtan a zene élvezetének - a nyakpánt stílusú fejhallgatók aktívan, akár 75%-osan is képesek kiszűrni a háttérzajt. Repülőgépen és vonaton ideális.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

75%-kal kevesebb külső zaj

Aktív zajkioltás

 • A kompakt elektronika akár 75%-os zajkioltásra képes

  Az intelligens zajmegszűntetésnek köszönhetően alacsonyabb hangerővel is zavartalanul élvezheti a zenét, zajos környezetben is. Különösen a mély hangok kiszűrésében hatékony, mint például a sugárhajtású gépek motorhangja, így repülés, vagy vasúti utazás közben is átadhatja magát a lágy zene élvezetének; de egyéb, hasonlóan zajos környezetben sem kell a zavaró háttérhang-hatásoktól tartania. A rendszer egy, a zajjal egyenértékű, de ellentétes előjelű hullámjelet generál, ami maradéktalanul kioltja azt.

 • A puha fülpárnák a tökéletes hangzás érdekében tökéletesen szigetelnek

  A kiemelkedően puha fülpárnák tökéletesen illeszkednek a fülre, kitűnően szigetelnek, így nagyszerű hangélményt biztosítanak. A fülre kis nyomás nehezedik, így hosszú ideig kényelmesen hordhatja a fejhallgatót.

 • Háromféleképpen állítható a tökéletes illeszkedésért

  A háromféleképpen állítható rendszer része a háromállású gumi fülhorog, valamint a teljesen rugalmas csuklópánt, amely 360 fokos elfordulást tesz lehetővé. Segítségükkel a nyakpánt tökéletesen illeszthető a fülre, és órákon át biztonságos kényelemmel használható.

 • Rugalmas gumi fülhorgok a biztos és kényelmes illeszkedésért

  A gumi fülhorgok csúszásmentes, valamint rendkívül biztos és kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé, így a fejhallgató órákon keresztül is kényelmesen viselhető, elmozdulás nélkül. Aktív használatra ideális.

 • Vékony, kis súlyú vezérlők a teljesítmény és a hangerő vezérléséhez

  A speciális, karcsú kivitelű vezérlődoboz a fejhallgató kábelén helyezkedik el, segítségével kényelmesen vezérelhető a hangerő, valamint ki- és bekapcsolható a zajkioltó funkció. Az akkumulátor védelme érdekében fényes áramkijelző figyelmeztet használat után a készülék kikapcsolására.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • Az egyoldalas kábel nem gubancolódik össze; ez növeli a kényelmet

  A kábel kényelmesen csatlakozik csak egy oldalra, ami csökkenti az összegubancolódást és megkönnyíti a feltekerését, ha eltárolja.

 • Adapter a repülőgépes szórakoztató rendszer csatlakoztatáshoz

  Használja saját fejhallgatóját repülés közben is. Az adapter egyszerűen átalakítja a standard dupla monó jack dugót sztereó fejhallgató jack dugóvá.

 • 3,5 – 6,35 mm-es adapterrel minden fajta audioeszközhöz csatlakozhat

  Ezzel az adapterrel a 3,5 vagy 6,35 mm-es jack csatlakozóval rendelkező eszközökhöz is használhatja fejhallgatóját.

 • Elemmel van ellátva, így azonnal megkezdheti a termék használatát

  Nem kell elemet vennie a termék használatának megkezdéséhez. Csak helyezze be az elemeket, és kezdheti!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: