Fejpántos sportfejhallgató

  Fejpántos sportfejhallgató

  Sportra hangolva

  A robusztus, ergonomikus kialakítású, ultrakönnyű ActionFit SHQ5200 fejhallgató a legkeményebb edzésekhez lett tervezve. A 40 mm-es neodímium meghajtók erőteljes mélyhangot nyújtanak, a nyitott akusztika és a levehető fülpárnák pedig mindig biztosítják a száraz és hűvös kényelmet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejpántos sportfejhallgató

ActionFit, Fülre illeszkedő, Narancs és fekete SHQ5200/10 Hasonló termékek

Sportra hangolva

Csúszásmentes, biztos illeszkedés szilikon fogantyúval

 • 40 mm-es neodímium meghajtók a megabasszusért és a fokozott teljesítményért

  40 mm-es neodímium meghajtók a megabasszusért és a fokozott teljesítményért

  Nyerjen lendületet a nagy energiát nyújtó zenével, a nagy teljesítményű 40 mm neodímium meghajtóknak köszönhetően, amelyek rendkívül mély és dinamikus basszusokat biztosítanak. Az ActionFit fejhallgatók az edzési teljesítmény növelését szem előtt tartva lettek tervezve – legyen szó bármilyen kemény edzésről. Tapasztalja meg a magával ragadó hangélményt, bármilyen edzést is folytat és bárhová is megy.

 • A levehető, mosható fülpárnák hűvös és száraz érzetet biztosítanak

  A levehető, mosható fülpárnák hűvös és száraz érzetet biztosítanak

  Folytassa az edzést, az izzadás már nem jelent gondot – az ActionFit SHQ5200 fejhallgató különleges, nedvesség-elvezető anyaggal bevont fülpárnákkal rendelkezik, amelyek hűvös, száraz, kényelmes érzetet biztosítanak az egész edzés alatt. Többszöri használat után csak vegye le a párnákat: egy egyszerű mosás és mintha újak lennének.

 • A csúszásmentes, szilikon fogantyús fejpánttal szabadon mozoghat

  A csúszásmentes, szilikon fogantyús fejpánttal szabadon mozoghat

  Az ActionFit SHQ5200 fejhallgató speciálisan tervezett fejpánttal rendelkezik, amely még a legkeményebb edzés alatt is végig szorosan illeszkedik a fejhez. Az innovatív, csúszásmentes szilikon fogantyú megfelelő érintkezési pontokat biztosít a fejen, és így megakadályozza az oldalra vagy előre/hátra csúszást, így Ön szabadon mozoghat az egész edzés alatt.

 • A nyitott akusztikus kialakításnak köszönhetően a figyelmeztető környezeti zajok sem kerülik el a figyelmét

  A nyitott akusztikus kialakításnak köszönhetően a figyelmeztető környezeti zajok sem kerülik el a figyelmét

  A biztonsága érdekében az ActionFit fejhallgató gondoskodik arról, hogy a figyelmeztető környezeti zajok se kerüljék el a figyelmét – különösen, ha a szabadban sportol. A nyitott akusztikus kialakításnak köszönhetően a környezetét is észleli, miközben a zenét is teljes mértékben élvezi.

 • A szoros illeszkedésű fejpánt minden fülformához megfelelő

  A szoros illeszkedésű fejpánt minden fülformához megfelelő

  Az ActionFit fejhallgató visszafogott stílusú, szorosan illeszkedő fejpánttal van ellátva, amely ergonomikus fülrátétekkel rendelkezik - ezeket szigorúan tesztelték, hogy bármilyen alakú és méretű fülhöz kényelmesen és tökéletesen illeszkedjenek.

 • Ultrakönnyű, 99 g-os fejhallgatók a kiváló illeszkedésért és kényelemért

  Mindössze 99 g-os tömegével az ActionFit SHQ5200 a piac egyik legkönnyebb fejhallgatója. A hatékonyan tervezett szerkezet egyes részeinek megalkotása során kifejezetten az ergonomikus kialakítás és a kényelmes tömeg pontos egyensúlya volt a cél. A fejpánt kerete kiváló minőségű polipropilénből készült, hogy folyamatosan erős fogást és illeszkedést biztosítson, visszafogottan stílusos külsővel.

 • Kevlár-erősítésű kábel a kiemelkedő teherbírás érdekében

  Az ActionFit fejhallgatók kifejezetten tartós és erős kialakításúak. A kevlár bevonatú kábel nehezen szakad el, és extrém körülmények és edzések közben is megállja a helyét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: