Fülhorgos fejhallgató

  Fülhorgos fejhallgató

  Páratlan hangminőség

  Élvezze a kiváló hangminőséget tökéletes kényelemben. A fülhorgok puhán, mégis rendkívül biztosan illeszkednek a fülhöz. Kiváló minőségű fülhorgos fejhallgató iPod készülékekhez kifejlesztve, vezetékbe épített vezérlési lehetőségekkel az egy kézzel történő kezeléshez.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Páratlan hangminőség

iPod vezérléséhez kifejlesztve

 • A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 cserélhető gumi fülbetét kiválóan illeszkedik minden fülhöz

  A 3 különböző méretű - kis, közepes és nagy - cserélhető fülbetét valamelyike biztosan gondoskodik ennek a Philips fülhallgatónak a pontos illeszkedéséről.

 • Így az iPod vezérlője is mindig kéznél van

  A soros szabályozóval könnyedén szabályozhatja iPodja hangerejét, válthat a számok között, kereshet előre-hátra, és lejátszhatja vagy szüneteltetheti a dalokat. Egy kézzel is kezelhető, és garantált a különleges felhasználói élményt.

 • Nem kihúzható kialakítás az extra biztonságos rögzítéshez

  Egyedi tervezésének köszönhetően a fejhallgató bármilyen mozgás közben biztosan és kényelmesen illeszkedik füléhez. A rögzítés a kábelek meghúzásakor is erősebben tart.

 • Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz

  Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

 • Rendkívül kis méretű, hatékony meghajtó a kiváló illeszkedésért és hangzásért

  A fejhallgató alacsonyabb hangerőfokozat mellett is kiváló hangminőséget, továbbá hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

 • A passzív zajkiszűrés kisebb hangerőn is jobb hangzást biztosít

  A tökéletesen pontos illeszkedés révén a háttérzajok nem zavarhatják meg a csúcsminőségű hangzás élvezetében. A fejhallgató alacsonyabb hangerőfokozat mellett is kiváló hangminőséget biztosít, így hosszabb akkumulátor-élettartamot garantál.

 • A Turbó basszus kiváló mély és dinamikus basszus hangzással örvendezteti meg

  Az egyedülálló mélyhanghullám kivitel felerősíti a mély hangokat azáltal, hogy a füle felé vezérli őket. Az eredmény: csodálatos zenei élmény.

 • Rugalmas gumi fülhorgok a biztos és kényelmes illeszkedésért

  A gumi fülhorgok csúszásmentes, valamint rendkívül biztos és kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé, így a fejhallgató órákon keresztül is kényelmesen viselhető, elmozdulás nélkül. Aktív használatra ideális.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: