Vezeték nélküli multimédiás adapter

  Gazdagítsa házimozirendszerét

  Az SL400i segítségével hihetetlen mennyiségű multimédiás anyagot nézhet és hallgathat meg (képeket, filmeket és zenét). A forrás lehet számítógépe, de akár közvetlenül az Internetről is fogadhat adatokat, ezáltal a nappalija minden bizonnyal a világ legjobb mozijává és koncerttermévé lép elő.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli multimédiás adapter

Gazdagítsa házimozirendszerét

számítógépről és az Internetről jövő multimédiával

 • Élvezze a vezeték nélküli PC multimédiát a nappalijában

  A készülék TV-hez vagy sztereó egységhez csatlakozik. A PC és a készülék között vezeték nélküli kapcsolat létesül, így a számítógép mappáiban a távvezérlő segítségével a TV-n vagy sztereó egységen navigálhat.

 • Azonnali PC kapcsolat WiFi USB-vel

  Használatra kész megoldás mindazoknak, akiknek nincs otthon vezeték nélküli hálózatuk. Csatlakoztassa a csomagban található vezeték nélküli USB adaptert a PC-hez, a vevőt pedig TV készülékhez és/vagy hifi rendszerhez. A vezeték nélküli USB adapter már össze is kötötte PC-t és a vevőt.

 • On-line zene, videó, fotó és játék elérés

  "Egy gomb" megnyomásával hozzáférhet az on-line zenékhez, filmbemutatókhoz, videoklipekhez, fotógyűjteményekhez és Internetes játékokhoz. Nem kell először fájlokat letöltenie a PC-re, vagy a bekapcsolnia PC-t az multimédia átjátszásához. Szélessávú Internet kapcsolatot igényel.

 • Hogy a termék naprakész legyen, interneten frissítheti

  Új jellemzők, funkciók, média fájlformátumok automatikus letöltése az Internetről szélessávú Internetelérés segítségével, egyenesen az Ön készülékére.

 • A TV bekapcsolása nélkül a helyi képernyőről irányíthatja

  Válasszon ki audió fájlokat TV-je bekapcsolása nélkül az LCD kijelzőn a TV menürendszerének megfelelő módon.

 • Vezeték nélküli rádiós kommunikáció a nyílt IEEE802.11 szabvány szerint

  A WiFi szabvány azt jelenti, hogy nem szükséges kábeleket elhelyezni a különböző helyiségben található PC eszközök, PC perifériák és audio-/videokészülékek között.

 • Az Ált. Plug and Play (UPnP) funk. által a készülékek kommunikálhatnak

  Az UPnP (Általános Plug and Play) olyan hálózati protokoll, amely különböző készülékek egymással való kommunikációját teszi lehetővé. Az adott tartalmat (képeket, hang- és videofájlokat) lejátszani képes készülékek bejelentkezhetnek a hálózatra, és az adott fájlokat tartalmazó adatbázisokhoz kapcsolódhatnak. Ekkor megkezdődhet a fájlcsere, a hallgatónak pedig kiváló szórakozásban lehet része.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: