Notebook tok

    Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

    Az elegáns és sokoldalú Philips notebook tok gondoskodik notebookjának védelméről, bármerre is jár. Ugyanolyan kényelmes felületet biztosít a netes szörfözéshez egy váróteremben, mint nappalijának kanapéján. A beépített HeatProtect egyaránt kellemesen hűvösen tartja a notebookot és az Ön lábát is Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hűvös maradok, így Ön kényelmesen dolgozhat

HeatProtect

  • A HeatProtect technológia hidegen tart

    A HeatProtect technológia hidegen tart

    A notebookot jellegéből adódóan a legkülönbözőbb helyszíneken használja: videót néz rajta vonaton utazva, zenét hallgat, és böngészi a netet a tengerparton, barátaival cseveg, vagy éppen dolgozik a repülőtéren ülve. A hosszabb ideig fennálló használat azonban jelentős hőt generál, amely nem csupán kényelmetlen az Ön lába számára, de károsíthatja a notebookot is. A 3-as védőréteggel rendelkező Philips HeatProtect™ Notebook tok egyfelől megvédi Önt és notebookját a hőképződéstől, miközben Ön úton van, másfelől pedig kényelmes és stabil felületet biztosít a notebook számára is.

  • Megfelelően kemény tartórész a notebook számára

    Megfelelően kemény tartórész a notebook számára

    Ha Ön egy magazint használ asztalként, amikor ölébe veszi notebookját, ez a megoldás aligha szolgáltat csúszásmentes és kényelmes felületet mindehhez. Meg is sérülhet a notebook, ha véletlenül lecsúszik az öléből. A Philips Notebook tok olyan, ideális felületet biztosít, amely alul kellemesen puha, felül pedig a notebook számára megfelelően stabil, kemény és biztos. Bárhol is tartózkodik, biztos megoldást biztosít YouTube-os videonézéshez, zenehallgatáshoz vagy dokumentumokkal végzett munkájához.

  • Puha anyagú bevonat

    Puha anyagú bevonat

    Notebookja megkarcolódhat, ha más kemény tárgyakkal érintkezik táskájában, amikor behelyezi a tokjába. A Philips Notebook tok bársonyos belseje kellemes és karcmentes védelmet biztosít notebookja számára.

  • Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

    Gumival bevont, karcolásmentes cipzár

    Netbookját vagy notebookját megkarcolhatja a cipzárfej, amikor a tokjába vagy táskába helyezi. A Philips tok és táska gumis cipzárja csökkenti annak lehetőségét, hogy netbookja vagy notebookja összekarcolódjon.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: