Multimédiás hangszórók 2.1

  Nagyszerű hangzás

  A 10 W-os hangkimenetnek és a dinamikus mélyhang-visszaadásnak köszönhetően ezek a hangsugárzók tökéletesek zenelejátszáshoz, játékokhoz, mozifilmek és online videók megtekintéséhez MAC és PC rendszeren is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.1

20 W MAX. teljesítmény SPA1330/12 Hasonló termékek

Nagyszerű hangzás

 • Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • 10 W hangkimeneti teljesítmény

  Telt mélyhangsugárzók 10 W hangkimeneti teljesítménnyel – a hangsugárzók, kis méretük ellenére, hatékonyabban adják vissza az alsó mélyhangokat. Az eredmény: szebb mélyhang, kisebb helyigénnyel.

 • Elegáns forma – ugyanolyan szép, mint ahogy szól

  A menő forma személyesebbé teszi életterét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: