Multimédiás hangszórók 2.1

  Multimédiás hangszórók 2.1

  Dinamikus hangzás

  Tökéletes zene-, ének- és hangvisszaadás. Életre keltjük notebookja, számítógépe vagy MP3 lejátszója hangzását, és szeretni fogja az erőteljesebb kimenetet, a megnövelt hangteljesítményt és a modern kialakítást.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dinamikus hangzás

 • SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  A Philips Sound Purification Duct (SPD) basszusport-technológiája átadja az eredeti basszus hangzás mély, tiszta hangjait. A basszuscső belső felületén alkalmazott SPD habanyag, a Philips által kifejlesztett speciális akusztikus tompítás csökkenti a zajturbulenciákat és stabilizálja a hangolási frekvenciát. A Philips műszaki és vevői tesztjei igazolják, hogy ez a puffer kevésbé szórt és tisztább minőségű basszust tesz lehetővé.

 • Sávszűrős mélynyomó kialakítás a pontos mélyhangzás érdekében

  Sávszűrős mélynyomó kialakítás a pontos mélyhangzás érdekében

  A doboz-a-dobozban kialakításnak köszönhetően ez a sávszűrős mélynyomó két hangkamrával rendelkezik a nagyobb levegőkapacitás, a jobb és kiegyensúlyozottabb mélyhangzás, és a kisebb mértékű torzítás érdekében. A középső meghajtók hangenergiája hatékonyabban koncentrálódik a kívánt frekvenciatartományban, ezáltal pontosabb és irányítottabb hangképet hoz létre.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • Ívelt készülékház a jobb zenei hangzás érdekében

  Ívelt készülékház a jobb zenei hangzás érdekében

  Az ívelt kialakítású ház nemcsak jól néz ki, de az alakja is úgy lett megtervezve, hogy kiegyenlített hangot adjon ki, amely természetesebben és eredeti formájában árad. Mivel kisebb mértékű a torzítás és hangszín-eltolódás, biztos lehet benne, hogy a kedvenc zenéje megfelelően szólal meg. A Philips ismeri az akusztikát és biztosítja, hogy a zene ne csak remekül szóljon, de remekül is nézzen ki!

 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

 • 3 integrált teljesítményerősítő áramkör a kiegyenlített hangzásért

  Az árak alacsonyan tartása érdekében a legtöbb 2.1 csatornás multimédia hangszóró esetében a teljesítményerősítő áramkört gyakran egy teljesítményerősítővel oldják meg. Azonban ennek a kifinomult áramkörnek az esetében a Philips 3 integrált erősítő chipet használ a két szatellitsugárzó és a mélynyomó meghajtására. Az SPA4320 nagy beépített hűtővel rendelkezik és a teljesítményerősítő áramkör által generált hő az által kerül leadásra. Az UTC2030 erősítő chip masszív alapot teremt a minőségi hangzáshoz, illetve rendelkezik a szükséges teljesítménnyel is a mélynyomó és a szatellitsugárzók meghajtásához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: