Multimédiás hangszórók 2.1

  Dinamikus hangzás

  A 30 wattos kimenet és a szabadalmaztatott SPD™ basszusport-technológia mély és tökéletes hangzást biztosít. A minden médiával kompatibilis hangsugárzó gazdag, mély, kis torzítású hangzást nyújt bass reflex rendszerének köszönhetően. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.1

2, 5"-es szatellit meghajtó, 5"-es mélynyomó, Fejhallgató-kimenet, audiobemenet, 70 W, audiobemenet SPA4355/12 Hasonló termékek

Dinamikus hangzás

 • SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  A Philips Sound Purification Duct (SPD) basszusport-technológiája átadja az eredeti basszus hangzás mély, tiszta hangjait. A basszuscső belső felületén alkalmazott SPD habanyag, a Philips által kifejlesztett speciális akusztikus tompítás csökkenti a zajturbulenciákat és stabilizálja a hangolási frekvenciát. A Philips műszaki és vevői tesztjei igazolják, hogy ez a puffer kevésbé szórt és tisztább minőségű basszust tesz lehetővé.

 • A Bass Reflex hangsugárzók mély és erőteljes basszushangzást produkálnak

  A Bass Reflex hangsugárzók mély és erőteljes basszushangzást produkálnak

  A hangszóró mögött található egy kamra, amely az akusztikus hangolású nyílások felé vezeti a levegőt, erőteljesebbé és valóságosabbá téve a mélyhangok megszólalását.

 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

 • AUX-in bemenet és fejhallgató kimenet a vezetékes vezérlőn

  A vezetékes vezérlőn található aux-in bemeneti és fejhallgató kimeneti csatlakozónak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéit és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a számítógépből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in bemeneti és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: