Multimédiás hangszórók 2.1

  Multimédiás hangszórók 2.1

  Magával ragadó basszus

  Négy kifinomult integrált áramkör működteti a mélynyomót és a két szatellit hangsugárzót a minőségi hang érdekében, mialatt a Philips SPD basszusport-technológiája tiszta, mély basszushangokat ad, mindezt egy 60 W-os kimenettel a kirobbanó basszus érdekében, amire a játékosok igazán vágynak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.1

SPDTM basszusport, 3"-es szatellit meghajtó, 5, 25"-es mélynyomó, 130 W SPA7380/12 Hasonló termékek

Magával ragadó basszus

Új szintre emeli a játékot

 • 60 W kimeneti teljesítmény

  60 W kimeneti teljesítmény

  60 W-os kimenet – ez igen! Mi, játékosok mind nagyobb teljesítményre vágyunk, hiszen a játékokhoz való hangszóróknál minél erőteljesebb a kimenet, annál jobb a basszus és az általános hangzás. Hát élvezze a legújabb játékot ezzel a nagy teljesítményű, 60 W-os kimenetet biztosító hangszóróval, amelynek kirobbanó hangzásában nem fog csalódni.

 • Fejlett integrált áramkörök

  Fejlett integrált áramkörök

  Ebben a hangsugárzóban a Philips integrált áramkörei nagyon kifinomultak. A normál hangsugárzók egy-, de maximum 3-csatornásak, de ez a hangszóró 4-csatornás, hogy még jobb hangminőséget nyújtson Önnek. A Philips 4 integrált erősítő chipet használ két szatellithangszóró 2 csatornájának és a mélynyomó 2 csatornájának meghajtásához. Ezek a TDA7379 erősítő chipek masszív alapot teremtenek a minőségi hangzáshoz, illetve rendelkeznek a szükséges teljesítménnyel is a mélynyomó és a szatellithangszórók meghajtásához.

 • SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  A Philips Sound Purification Duct (SPD) basszusport-technológiája átadja az eredeti basszus hangzás mély, tiszta hangjait. A basszuscső belső felületén alkalmazott SPD habanyag, a Philips által kifejlesztett speciális akusztikus tompítás csökkenti a zajturbulenciákat és stabilizálja a hangolási frekvenciát. A Philips műszaki és vevői tesztjei igazolják, hogy ez a puffer kevésbé szórt és tisztább minőségű basszust tesz lehetővé.

 • PP - a mélynyomó meghajtójának anyaga

  PP - a mélynyomó meghajtójának anyaga

  A meghajtóban lévő kemény polipropilén (PP) anyag még jobb mélyhangot biztosít. Segíti a hangterjedést, és tisztább, jobban kiegyenlített basszushangzást nyújt. Könnyebb integrálni a szélessávú meghajtóval, használata pedig kevesebb vibrációt okoz.

 • AUX-in bemenet és fejhallgató kimenet a vezetékes vezérlőn

  AUX-in bemenet és fejhallgató kimenet a vezetékes vezérlőn

  A vezetékes vezérlőn található aux-in bemeneti és fejhallgató kimeneti csatlakozónak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéit és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a számítógépből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in bemeneti és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

 • A hosszú csőszerű kialakítás több mélyhangot eredményez

  A játékok kedvelői mindannyian azt szeretnék, hogy hangszóróik a lehető legtöbb mélyhangot sugározzák, és ezeket a hangszórókat kifejezetten erre tervezték. E szatellithangszóró hosszú csőszerű kialakítása jobb hangminőséget és teltebb hangokat biztosít. Ezáltal fokozza a hangerőt, több mélyhangot sugároz, és a játékokat még élvezetesebbé teszi.

 • Oldalról sugárzó basszus portos kivitelű hangszóró

  E játékokhoz való hangsugárzók speciális kialakítású, oldalról sugárzó basszus portja szélesebb hangteret és teltebb hangokat hoz létre. Tökéletes választás a játékok szerelmeseinek!

 • Ívelt készülékház a jobb zenei hangzás érdekében

  Az ívelt kialakítású ház nemcsak jól néz ki, de az alakja is úgy lett megtervezve, hogy kiegyenlített hangot adjon ki, amely természetesebben és eredeti formájában árad. Mivel kisebb mértékű a torzítás és hangszín-eltolódás, biztos lehet benne, hogy a kedvenc zenéje megfelelően szólal meg. A Philips ismeri az akusztikát és biztosítja, hogy a zene ne csak remekül szóljon, de remekül is nézzen ki!

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: