Webkamera

  Webcam pro

  Az SPC1330NC webcam pro újszerű rálátást ad a videohívások világára. HD videominőség valódi 2,0 megapixeles videofelbontás, 8,0 megapixeles fényképfelbontás, másodpercenként 90 képkockás videofelvétel és autofókusz funkció. Hihetetlenül tiszta sztereó hangzás két beépített mikrofonnal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Webcam pro

Pontos és tiszta csatlakozás

 • Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • Valódi 2,0 megapixeles videofelbontás a HD videominőség eléréséhez

  A képminőséget alapvetően a megapixelek száma határozza meg. A 2,0 megapixeles CMOS-érzékelő olyan HD minőségű videoképeket hoz létre, amilyen a korábbi webkamerákkal ismeretlen volt.

 • További tudnivalók a 8 megapixeles (interpolált) fotófelbontásról

  A webkamera nagyobb részletgazdagságot biztosít 8 megapixeles (interpolált) fényképfelbontásával. Így ezek a jó minőségű képek nagy méretű, minőségi nyomtatására is alkalmasak.

 • 90 képkocka másodpercenként a villódzásmentes képekért

  A villámgyors 90 képkocka/másodperc frissítési sebesség hihetetlenül megbízható minőségű képeket eredményez. Ez ideális a szemtől szembeni videokonferenciához és otthona távfigyelésére.

 • 8x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Az autofókusz funkció tűéles videoképet és fényképeket jelent

  Tűéles videoképek és fényképek. Ha a képérzékelő csökkenő élességet érzékel, az autofókusz gyorsan és pontosan visszaállítja az objektívet anélkül, hogy kézi beállításra lenne szükség. Az exkluzív Philips fókuszalgoritmus jóvoltából a folyamat minden eddiginél gyorsabb.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek rá a videoképre.

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek naglátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, s a képen több személy jeleníthető meg a képminőség romlása nélkül.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 funkcióval a webkamera természethű és borotvaéles képeket biztosít, hihetetlen részletgazdagsággal. Mindez a Pixel Plus 2 processzor erejének köszönhető, amely az innovatív TV képalkotási technológiát alkalmazza a számítógépes mozgóképek előállításához. Növeli a sorok és a pixelek számát, ezáltal a lehető legkiválóbb képminőség élvezhető.

 • Két beépített mikrofon sztereó működéssel és visszhangmentes akusztikai jellemzőkkel

  Hallassa hangját természetesen a tiszta sztereó hangzás jóvoltából. A két beépített irányhatású mikrofon és a Philips szabadalmon alapuló audiosugárzási technológia gyakorlatilag zaj- és visszhangmentes környezetet produkál. Csak a felhasználó hangját rögzíti a rendszer, a többi hang minimális.

 • A zajkioltó és a visszhangcsökkentő funkció kitűnő hangminőséget eredményez

  A kiváló zajkioltó technológiának köszönhetően csökken a háttérzaj, s mind csöndes, mind lármás környezetben jelentősen növeli a beszédhangok tisztaságát. Elnyomja a visszhangokat is, így beszélgetőtársa még tisztábban fogja hallani hangját.

 • Minden Instant Messaging szolgáltatással kompatibilis

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta instant messaging szolgáltatással képes együttműködni. Bővítse videofunkcióval a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo!, a Messenger, az AOL Instant Messenger vagy más szolgáltatások alkalmazásait.

 • Könnyen használható Philips CamSuite szoftver a webkamera funkcióinak vezérlésére

  Ez a speciálisan kifejlesztett szoftver könnyen használható, és segítségével egyetlen gombnyomással vezérelheti webkameráját. Videohívás esetén automatikusan megjelenik a képernyőn.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: