PC-kamera

  PC-kamera

  Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

  Az SPC 200NC számítógépes kamera nagyszerű módja az on-line képalkotás lenyűgöző világával való ismerkedésnek; természetes videót kínál a szélessávú internetes csevegéshez Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

Élő videoüzenet

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • VGA felbontás (640x480) az éles képekért

  A VGA 640 x 480 felbontás azt jelenti, hogy a teljes kép mintegy 300,000 pixelből áll össze, biztosítva a dokumentumok, weboldalak és e-mail üzenetek éles megjelenítését.

 • Szemtől szemben az üzenet címzettjével – ingyenes üzenetszolgáltatás

  Adjon videofelvételt a Yahoo!, MSN és AOL Messengerhez. A számítógépes kamera a Windows Messengerrel és a NetMeetinggel is működik.

 • Külső mikrofon az optimális pozicionáláshoz

  A legmegfelelőbb hangrögzítés érdekében, a különálló külső mikrofont bárhová elhelyezheti a kényelmes on-line videó csevegések alkalmával.

 • Valamennyi elérhető képalkotó szoftverrel működik

  Készítsen VGA minőségű (640x480) villámképeket és villódzásmentes videoklipeket a videoüzenetekhez. A számítógépes fényképezőgép valamennyi elérhető képalkotó szoftverrel együttműködik (pl. Arcsoft VideoImpression, Adobe Photoshop … stb.).

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: