Webkamera

  Webkamera

  Webcam pro

  A kisméretű SPC2050NC kényelmes videohívásokat tesz lehetővé az utazó felhasználók számára. HD videominőség, valódi 2,0 megapixeles videofelbontás, 8,0 megapixeles fényképfelbontás, másodpercenként 90 képkockás videofelvétel és autofókusz funkció. Hihetetlenül tiszta sztereó hangzás két beépített mikrofonnal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Webcam pro

laptopokhoz

 • Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  Digital Natural Motion a torzulás megszüntetésére

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • Valódi 2,0 megapixeles videofelbontás a HD videominőség eléréséhez

  A képminőséget alapvetően a megapixelek száma határozza meg. A 2,0 megapixeles CMOS-érzékelő olyan HD minőségű videoképeket hoz létre, amilyen a korábbi webkamerákkal ismeretlen volt.

 • További tudnivalók a 8 megapixeles (interpolált) fotófelbontásról

  A webkamera nagyobb részletgazdagságot biztosít 8 megapixeles (interpolált) fényképfelbontásával. Így ezek a jó minőségű képek nagy méretű, minőségi nyomtatására is alkalmasak.

 • 90 képkocka másodpercenként a villódzásmentes képekért

  A villámgyors 90 képkocka/másodperc frissítési sebesség hihetetlenül megbízható minőségű képeket eredményez. Ez ideális a szemtől szembeni videokonferenciához és otthona távfigyelésére.

 • 8x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Az autofókusz funkció tűéles videoképet és fényképeket jelent

  Tűéles videoképek és fényképek. Ha a képérzékelő csökkenő élességet érzékel, az autofókusz gyorsan és pontosan visszaállítja az objektívet anélkül, hogy kézi beállításra lenne szükség. Az exkluzív Philips fókuszalgoritmus jóvoltából a folyamat minden eddiginél gyorsabb.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek rá a videoképre.

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek naglátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, s a képen több személy jeleníthető meg a képminőség romlása nélkül.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 funkcióval a webkamera természethű és borotvaéles képeket biztosít, hihetetlen részletgazdagsággal. Mindez a Pixel Plus 2 processzor erejének köszönhető, amely az innovatív TV képalkotási technológiát alkalmazza a számítógépes mozgóképek előállításához. Növeli a sorok és a pixelek számát, ezáltal a lehető legkiválóbb képminőség élvezhető.

 • Két beépített mikrofon sztereó működéssel és visszhangmentes akusztikai jellemzőkkel

  Hallassa hangját természetesen a tiszta sztereó hangzás jóvoltából. A két beépített irányhatású mikrofon és a Philips szabadalmon alapuló audiosugárzási technológia gyakorlatilag zaj- és visszhangmentes környezetet produkál. Csak a felhasználó hangját rögzíti a rendszer, a többi hang minimális.

 • A zajkioltó és a visszhangcsökkentő funkció kitűnő hangminőséget eredményez

  A kiváló zajkioltó technológiának köszönhetően csökken a háttérzaj, s mind csöndes, mind lármás környezetben jelentősen növeli a beszédhangok tisztaságát. Elnyomja a visszhangokat is, így beszélgetőtársa még tisztábban fogja hallani hangját.

 • Burkolat, amely megvédi a lencsét a portól és a karcolásoktól

  Az első webkamera, amelynek alaptartozéka a lencsevédő. Utazás közben megvédi a kiváló minőségű, ötelemes üveg objektívet a portól és a karcolásoktól.

 • Ötletes rögzítése révén minden képernyőn elhelyezhető

  A webkamera biztonságosan helyezkedik el a laptop képernyőjén. Az ötletes, rugalmas csiptetőnek köszönhetően a webkamera bármilyen típusú laptopra könnyűszerrel felcsatolható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: