Webkamera

  Kezdődhet a videocset!

  Az egyszerűen kezelhető webkamera kiváló az élő videocseteléshez. Ár-érték aránya ideális, és tartozékként fülbe helyezhető visszhangmentes mikrofonos fejhallgatókészlet is jár hozzá. Máris kezdődhet a videocset! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kezdődhet a videocset!

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • VGA felbontás (640x480) az éles képekért

  A VGA 640 x 480 felbontás azt jelenti, hogy a teljes kép mintegy 300,000 pixelből áll össze, biztosítva a dokumentumok, weboldalak és e-mail üzenetek éles megjelenítését.

 • Automatikus képoptimalizáló a kiváló képminőségért

  Az Automatikus képoptimalizálás a kamera- és képbeállításokat automatikusan a környezeti fényhez igazítja, így a legtöbbet hozhatja ki webkamerájából.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

 • Fülhallgatós fejhallgatókészlet a visszhangmentes cseteléshez

  A fülhallgató kényelmesen fülbe helyezhető, a mikrofon pedig a zsinóron, a beszélő szája alatt helyezkedik el, hogy megkönnyítse a vételt. Készítsen visszhangmentes videofelvételt pillanatok alatt a beépített mikrofonnal ellátott praktikus fülhallgatóval.

 • Telepítő az egyszerű beállításhoz

  Telepítse webkameráját másodpercek alatt a praktikus Telepítő segítségével. Kövesse az egyértelmű, részletes útmutatásokat, és igazítsa tökéletesen számítógépéhez a webkamerát.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • Valamennyi kapható képalkotó szoftverrel kompatibilis

  A webkamera minden forgalomban lévő ingyenes és professzionális képalkotó szoftverrel kompatibilis. Pillanatfelvételt vagy állóképet készíthet videofelvételből, melyet bármely képalkotó programmal megnyithat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: