Notebook webkamera

  Webcam easy

  A Webcam easy SPC230 használata valóban egyszerű. Plug & play funkciója révén nincs más dolga, mint csatlakoztatni, és máris élvezheti a videohívásokat és csevegést Skype, Windows Live Messenger vagy bármely más azonnali üzenetküldő szolgáltatással. Kiváló minőségű felbontásával és a gyenge fényviszonyokat ellensúlyozó megoldásaival kíméli a szemet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Webcam easy

Plug & Play

 • 1,3 megapixel (interpolált) a kiemelkedő képminőségért

  Webkamerája 1,3 megapixel (interpolált) felbontást kínál videoklipek és fényképek rögzítésére, így kiváló minőségű képeket készíthet vele, melyek nagy méretben kinyomtatva sem okoznak csalódást.

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • A gyenge fényviszonyok ellensúlyozása jobb képeket eredményez gyenge fényviszonyok mellett is.

  Ezzel a funkcióval javítható a gyenge fényviszonyok mellett készített képek fényereje.

 • A forgatható készüléktest segítségével arra irányíthatja a webkamerát, amerre csak szeretné

  Élvezze a webkamera nyújtotta szabadságot, hiszen intelligens forgatható készüléktestét bármely irányba forgathatja. A 360° fokos forgathatóságnak köszönhetően a kamera elmozdítása nélkül bármit rögzíthet, ami a szobában van.

 • Egyszerű beállítás és használat

  A webkamera beállítása és használata egyszerű, mint az egyszeregy. 1. Telepítse a szoftvert 2. Csatlakoztassa a kamerát 3. Már indíthatja is a videohívást!

 • A különálló külső mikrofon a kötöttségek nélküli felvétel lehetőségét nyújtja

  A különálló külső mikrofon kötöttségek nélkül, bárhol elhelyezhető, ahonnan legjobban vehető a beszédhang; így teszi kiváló minőségű hanggal teljessé videocsevegését.

 • Minden Instant Messaging szolgáltatással kompatibilis

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta instant messaging szolgáltatással képes együttműködni. Bővítse videofunkcióval a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo!, a Messenger, az AOL Instant Messenger vagy más szolgáltatások alkalmazásait.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Bármely monitorra, laptopra vagy asztalra stabilan rögzíthető

  A multifunkciós állványnak köszönhetően a webkamerát bármely monitorra, laptopra vagy asztalra stabilan rögzítheti. Különlegesen biztonságos megoldásai révén biztos, hogy nem mozdul el vagy esik le a helyéről hívás közben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: