Webkamera

  Indulhat a Skype-cset

  A tökéletes Skype webkamera! Használata egyszerű, nagyszerű képeket készít, fejhallgatója pedig lehetővé teszi a visszhangmentes csetelést. Pár kattintással e-mailezhet, rendezheti és archiválhatja fényképeit és videoklipjeit. A videocset még soha nem volt ennyire egyszerű. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Indulhat a Skype-cset

 • Multimédiás headset és mikrofon a lehető legjobb hangminőségért

  A Philips multimédiás headset a webkamera tartozéka. A mikrofon optimális hangminőséget és kényelmes használatot biztosít.

 • 30 képkocka/másodperces videó, Skype felbontásokkal

  A 30 képkocka/másodperces frissítési sebességgel teljesen természethű és a mozgást teljes mértékben visszaadó videohívások előnyeit élvezheti. Ez megegyezik a Skype frissítési sebességével és élvezhetőbbé teszi a videohívásokat.

 • VGA felbontás (640x480) az éles képekért

  A VGA 640 x 480 felbontás azt jelenti, hogy a teljes kép mintegy 300,000 pixelből áll össze, biztosítva a dokumentumok, weboldalak és e-mail üzenetek éles megjelenítését.

 • Automatikus képoptimalizáló a kiváló képminőségért

  Az Automatikus képoptimalizálás a kamera- és képbeállításokat automatikusan a környezeti fényhez igazítja, így a legtöbbet hozhatja ki webkamerájából.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • Telepítő az egyszerű beállításhoz

  Telepítse webkameráját másodpercek alatt a praktikus Telepítő segítségével. Kövesse az egyértelmű, részletes útmutatásokat, és igazítsa tökéletesen számítógépéhez a webkamerát.

 • Tökéletesen kompatibilis a Skype és más üzenetszolgáltató programokkal

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver képes együttműködni a Skype és más üzenetszolgáltató rendszerekkel. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • Valamennyi kapható képalkotó szoftverrel kompatibilis

  A webkamera minden forgalomban lévő ingyenes és professzionális képalkotó szoftverrel kompatibilis. Pillanatfelvételt vagy állóképet készíthet videofelvételből, melyet bármely képalkotó programmal megnyithat.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Készítsen, archiváljon és kezeljen képeket és V-üzeneteket VLounge szoftverrel

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips webkamera működtetéséhez szükséges.

 • VLounge QuickLaunch gomb az azonnali működéshez

  A VLounge alkalmazás elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: