Webkamera

  Videocsetelés nagyobb felbontással

  Csillogóan elegáns, masszív, a monitorhoz simul, és stabilan rögzül a beállított pozícióban. A kamerafej 360°-ban elforgatható, így bármilyen kép készíthető vele. Kiegészítő multimédiás fejhallgatókészlettel a visszhangmentes cseteléshez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Videocsetelés nagyobb felbontással

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • Super VGA felbontás a kiváló minőségű képekért

  A webkamera Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) felbontású pillanatfelvételeket és villódzásmentes videoklipeket készít videoüzenetekhez. A VGA felbontással webkameráját professzionális célokra használhatja. Egészítse ki dokumentumait, weboldalait és e-mailjeit egy szempillantás alatt kiváló minőségű fotókkal, vagy nyomtasson fotóminőségű képeket!

 • Automatikus képoptimalizáló a kiváló képminőségért

  Az Automatikus képoptimalizálás a kamera- és képbeállításokat automatikusan a környezeti fényhez igazítja, így a legtöbbet hozhatja ki webkamerájából.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

 • Multimédiás headset és mikrofon a lehető legjobb hangminőségért

  A Philips multimédiás headset a webkamera tartozéka. A mikrofon optimális hangminőséget és kényelmes használatot biztosít.

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Készítsen, archiváljon és kezeljen képeket és V-üzeneteket VLounge szoftverrel

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips webkamera működtetéséhez szükséges.

 • Karcsú, fekete színű kivitel

  Ez a webkamera remekül mutat otthonában vagy irodájában. A fényes fekete színű, karcsú és vékony kivitelű webkamera külseje kitűnő teljesítménnyel párosul.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • A kamera 360°-ban elforgatható a forgócsuklón

  Fedezze fel, milyen egyszerű a webkamera használata a praktikus forgócsappal. Forgassa el a kamerát 360°-ban tetszőleges irányba és készítsen felvételt a helyiség bármely pontjáról anélkül, hogy elmozdítaná a webkamerát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: