PC-kamera

  Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

  Az SPC 600NC szórakoztató webkamera, mellyel interaktív dimenzióba helyezheti a játékot és a videobeszélgetést. Folyamatos vörös fény: ingyenes játékokat jelenít meg, melyekben saját magát láthatja. Ha nincs bekapcsolva, a szerelvényt más USB-eszközök csatlakoztatásához használhatja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

Beszélgetés képmegjelenítéssel és játékkal

 • SVGA fotó felbontás az éles képekért

  A villámképek SVGA felbontása éles képeket eredményez, amelyeket dokumentumokban, weboldalakon és elektronikus üzenetekben is felhasználhat.

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • Szemtől szemben az üzenet címzettjével – ingyenes üzenetszolgáltatás

  Adjon videofelvételt a Yahoo!, MSN és AOL Messengerhez. A számítógépes kamera a Windows Messengerrel és a NetMeetinggel is működik.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • Két ingyenes, mozgás által vezérelt interaktív játékkal

  A mozgás által vezérelt videóval és a teljes interaktív játékszoftverrel a webkamera nagyban hozzájárul az interaktív játék élvezetéhez. Lássa magát viszont a játékban!

 • USB dokkolóegység más eszközök csatlakoztatásához és töltéséhez

  Amikor nem használja a számítógépes kamerát, az eltávolítható a dokkolóról, ezáltal egy könnyen elérhető USB-port áll rendelkezésre, közvetlenül a számítógép mellett.

 • V(ideo)Launch szoftver

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips PC kamera működtetéséhez szükséges.

 • VLounge QuickLaunch gomb az azonnali működéshez

  A VLounge alkalmazás elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: