Webkamera

  Webkamera

  Élő videocsevegés a Marsról!

  Szórakozzon barátaival, bárhol is tartózkodnak. Lepje meg őket a valós háttér virtuálisra cserélésével, nyűgözze le őket a kiváló képminőséggel vagy éppen a tiszta hangzással, amelyet nem zavarnak meg a háttérzajok. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élő videocsevegés a Marsról!

 • Háttér változtatása

  Háttér változtatása

  Cserélje le a valós hátteret és tréfálja meg barátait, hogy nem is saját szobájából beszél. A csevegés közben nyugodtan mozoghat, a szoftver automatikusan folyamatosan kitölti a hátteret. 15 remek háttér közül választhat, vagy feltöltheti és kivetítheti az Önnek tetsző hátteret.

 • Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logóval teheti egyedivé a videocsevegést vagy webnaplóját. A különleges szoftver segítségével egy kisméretű – a TV-csatornák logóihoz hasonló – képet helyezhet el a streaming video bármelyik sarkába.

 • 1,3 megapixel a kiemelkedő képminőségért

  Az 1,3 megapixel felbontásnak köszönhetően a webkamerát fényképezésre is használhatja, s a jó minőségű képeket nagy méretű, kiváló minőségben ki is nyomtathatja.

 • 3x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • A precíziós üveglencsék élesebb képminőséget nyújtanak

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üveglencsék kiváló képminőséget garantálnak minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. A lencséket egy különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az élettartamukat, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • Izgalmas videoképek és effektusok

  A csevegést váratlan hatásokkal teheti szórakoztatóbbá. A csevegésbe illeszthető tízféle, az arc körül látható tematikus képpel lepheti meg barátait. Jó szórakozást ígérnek továbbá a különleges videoeffektek is, melyek révén saját képe negatívban, domborítva, sőt torzítva is megjeleníthető.

 • Minden Instant Messaging szolgáltatással kompatibilis

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta instant messaging szolgáltatással képes együttműködni. Bővítse videofunkcióval a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo!, a Messenger, az AOL Instant Messenger vagy más szolgáltatások alkalmazásait.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: