Webkamera

  Webkamera

  Élő videocsevegés a Marsról!

  Az SPC621 kiemelkedő képminőségű és tiszta hangzású virtuális hátterek kiváló választékát biztosítja az Ön számára. A behúzható kábellel ellátott notebook-egér kényelmesebb használatot biztosít. Egyetlen kattintás, és akár egy marslakóval is videocseveghet! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élő videocsevegés a Marsról!

 • Háttér változtatása

  Háttér változtatása

  Cserélje le a valós hátteret és tréfálja meg barátait, hogy nem is saját szobájából beszél. A csevegés közben nyugodtan mozoghat, a szoftver automatikusan folyamatosan kitölti a hátteret. 15 remek háttér közül választhat, vagy feltöltheti és kivetítheti az Önnek tetsző hátteret.

 • Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logóval teheti egyedivé a videocsevegést vagy webnaplóját. A különleges szoftver segítségével egy kisméretű – a TV-csatornák logóihoz hasonló – képet helyezhet el a streaming video bármelyik sarkába.

 • A nagy teljesítményű LED-es optika a precíz vezérlés garanciája

  A nagy teljesítményű LED-es optika a precíz vezérlés garanciája

  A Philips optikai technológiája kivételes pontosságot és érzékenységet jelent. A legtöbb felszínen (pl. fa, műanyag és papír) használható.

 • 1,3 megapixel a kiemelkedő képminőségért

  Az 1,3 megapixel felbontásnak köszönhetően a webkamerát fényképezésre is használhatja, s a jó minőségű képeket nagy méretű, kiváló minőségben ki is nyomtathatja.

 • 3x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • A precíziós üveglencsék élesebb képminőséget nyújtanak

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üveglencsék kiváló képminőséget garantálnak minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. A lencséket egy különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az élettartamukat, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • Izgalmas videoképek és effektusok

  A csevegést váratlan hatásokkal teheti szórakoztatóbbá. A csevegésbe illeszthető tízféle, az arc körül látható tematikus képpel lepheti meg barátait. Jó szórakozást ígérnek továbbá a különleges videoeffektek is, melyek révén saját képe negatívban, domborítva, sőt torzítva is megjeleníthető.

 • 800 DPI-s pontos reakciók

  A 800DPI-vel ez az egér pontos reakciókat ad. A kurzor pontosan oda mozdul, ahová Ön akarja. A nagy felbontású optikai érzékelő még a legkisebb mozgást is regisztrálja. Megvalósul a kurzor tökéletes irányítása.

 • A behúzható kábeles egér utazók számára ideális

  A helytakarékos, behúzható kábeles egér ideális utazók számára

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: