Webkamera

  Szórakoztató videotelefonálás barátaival

  A webkamera és a fejhallgató a legjobb eszköz a kommunikációra és szórakozásra családtagjaival és barátaival. Kápráztassa el őket virtuális háttérrel! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szórakoztató videotelefonálás barátaival

 • Csúcsminőségű videó és beszéd hozzáadása a hívásokhoz

  A webkamera kialakítása révén videofunkciókkal bővítheti internetes hívásait, így egyszerre láthatja és hallhatja barátait és családját az on-line hívások során. Egyszerűen, pillanatok alatt működik és teljesen időtálló!

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • 30 képkocka másodpercenként, videó

  A 30 képkocka/másodperces frissítési sebességgel teljesen természethű és a mozgást teljes mértékben visszaadó videohívások előnyeit élvezheti. Nincsenek többé bizonyos webkamerákon megfigyelhető képugrások.

 • Precíziós üvegoptika a jobb minőségért

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üvegoptika kiváló képminőséget garantál minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. Az objektívet különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az objektív élettartamát, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • Stabilan rögzíthető bármilyen laptopon vagy asztali monitoron

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • Készítsen V-üzeneteket és vezérelje webkameráját VLounge Premium szoftverrel

  Készítsen és küldjön V-üzeneteket másodpercek alatt. A VLounge fejlett szoftver, mellyel néhány egérkattintással készíthet, kezelhet és archiválhat pillanatfelvételeket és videoklipeket. Emellett arckövető és digitális zoom funkciókkal rendelkezik a maximális irányításért.

 • Indítsa el pillanatok alatt a VLounge programot a QuickLaunch gombbal

  A VLounge elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • Fénykép gomb, azonnali fényképezéshez

  A webkamera egyetlen gombnyomásra automatikusan elkészíti a képet, amelyet e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz adhat hozzá.

 • Multimédiás headset és rúdmikrofon a lehető legjobb hangminőségért

  A webkamerához mellékelt, hozzá illő multimédiás headset még szabadabbá és kényelmesebbé teszi a videocsevegést, valamint az egyéb interaktív, on-line tevékenységeket. A headset beépített rúdmikrofonnal rendelkezik, így bármilyen irányba is mozduljon, a rúdmikrofon azonos szinten rögzíti a hangját a lehető legjobb hangminőség érdekében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: