Notebook webkamera

  Viszlát ott!

  Olyan webkamera vagyok, amely tiszta videókat és fényképeket készít megnövelt 1,3 megapixelben, az összehajtható kivitelemnek köszönhetően pedig szállításom is egyszerű. A videókat még a YouTube videomegosztóra is könnyen feltöltheti.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viszlát ott!

 • Kényelmes, felhajtható kialakítás

  Kényelmes, felhajtható kialakítás

  A kényelmes, felhajtható kialakításnak köszönhetően bárhová és bármikor magával viheti a webkamerát.

 • 1,3 megapixeles felbontás videókhoz és fotókhoz

  Webkamerája 1,3 megapixel (szoftver által javított) felbontást kínál videoklipek és fényképek rögzítésére, így kiváló minőségű képeket készíthet vele, melyek nagy méretben kinyomtatva sem okoznak csalódást.

 • Azonnali videofeltöltés a YouTube-ra

  Maradjon naprakész kapcsolatban családtagjaival és barátaival – ossza meg legfrissebb videóit a YouTube-on. Készítsen személyes videofelvételt webkamerájával, és egyetlen alkalmazás használatával, 3 egyszerű lépésben töltse fel a YouTube-ra. Dupla kattintással válassza ki a videót, írja be YouTube felhasználónevét és jelszavát, majd a videó címét és leírását (ha van), végül töltse fel.

 • 3x digitális zoom a közelképekhez

  Tökéletesen megkomponált közeli és totálképek. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről teljes körűen vezérelheti a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Az arckövetés funkciónak köszönhetően mindig a képernyő közepén marad

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A képernyő közepén maradhat akkor is, ha mozog a videocsevegés közben. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Tisztább hang a zajcsökkentésnek köszönhetően

  Az egyedülálló zajcsökkentő technológia csökkenti a háttérzajokat, és javítja a beszédhang tisztaságát akár csendes, akár zajos környezetben.

 • Az univerzális csíptetővel gyerekjáték a rögzítés a notebookra

  Az univerzális csíptetővel gyerekjáték a webkamera stabil rögzítése a notebook tetejére, sőt LCD-képernyőre is. A kialakítás kifejezetten biztonságos, azaz a webkamera nem fog váratlanul elmozdulni vagy leesni a beszélgetés kellős közepén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: