Webkamera

  Webkamera

  Kapcsolatteremtéshez tervezve

  Stílusos videocset a barátokkal és a családdal. A többfunkciós dokkolóegységgel a helyiségben bárhol használható. A webkamerát kihúzva az egység könnyen elérhető USB-porttá alakítható. A kapcsolatteremtéshez tervezett komplett csomag. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kapcsolatteremtéshez tervezve

Nagyfelbontású videocsettel és USB-dokkolóegységgel

 • Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  Tárolja a vevőkészülékét a praktikus dokkolóegységben

  A dokkolóegység kényelmes, testreszabott tárolást biztosít a vevőkészülék számára. Egyes típusok esetében még az akkumulátor töltéséről is gondoskodik.

 • Csúcsminőségű videó és beszéd hozzáadása a hívásokhoz

  A webkamera kialakítása révén videofunkciókkal bővítheti internetes hívásait, így egyszerre láthatja és hallhatja barátait és családját az on-line hívások során. Egyszerűen, pillanatok alatt működik és teljesen időtálló!

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • 30 képkocka másodpercenként, videó

  A 30 képkocka/másodperces frissítési sebességgel teljesen természethű és a mozgást teljes mértékben visszaadó videohívások előnyeit élvezheti. Nincsenek többé bizonyos webkamerákon megfigyelhető képugrások.

 • Super VGA felbontás a kiváló minőségű képekért

  A webkamera Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) felbontású pillanatfelvételeket és villódzásmentes videoklipeket készít videoüzenetekhez. A VGA felbontással webkameráját professzionális célokra használhatja. Egészítse ki dokumentumait, weboldalait és e-mailjeit egy szempillantás alatt kiváló minőségű fotókkal, vagy nyomtasson fotóminőségű képeket!

 • Precíziós üvegoptika a jobb minőségért

  Éles, pontos és tiszta. A precíziós üvegoptika kiváló képminőséget garantál minden alkalmazáshoz – a pillanatfelvételtől a videoüzenetekig. Az objektívet különleges filmréteg borítja, amely meghosszabbítja az objektív élettartamát, és megóvja az elhasználódástól és a lerakódó portól.

 • Kompatibilis az MSN, a Skype és egyéb ingyenes üzenetszolgáltató programokkal.

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta üzenetszolgáltató rendszerrel képes együttműködni. Bővítse videofunkciókkal a Skype, az MSN Messenger, a Yahoo!, az AOL Messenger vagy más ingyenes üzenetszolgáltató programjait. Windows Messenger és NetMeeting esetén többrésztvevős videokonferenciákhoz is használható. A kiváló fejlesztés révén jó ideig a legkorszerűbb technológiát fogja képviselni.

 • Indítsa el pillanatok alatt a VLounge programot a QuickLaunch gombbal

  A VLounge elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

 • Készítsen, archiváljon és kezeljen képeket és V-üzeneteket VLounge szoftverrel

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips webkamera működtetéséhez szükséges.

 • Sokoldalú asztali állvány állítható lencsével az egyszerű kereséshez

  A sokoldalú asztali állvány a legjobb megoldás, ha a képernyőn kívül szeretné elhelyezni a webkamerát. Megnövelhető vele a kamera magassága és masszívan tartja a kamerát, amely így biztosan nem borul fel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: