PC-kamera

  Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

  Az SPC 700NC kamera kiváló minőségű megoldást kínál „személyes” videobeszélgetésekhez és konferenciabeszélgetésekhez. A hozzá kifejlesztett multimédia fejhallgatóval együtt kapható, így minden szükséges eszköz rendelkezésére áll, hogy kényelmesen átadhassa magát az on-line csevegés élvezetének. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egész egyszerűen kiváló teljesítmény

Tökéletes videobeszélgetés

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • SVGA fotó felbontás az éles képekért

  A villámképek SVGA felbontása éles képeket eredményez, amelyeket dokumentumokban, weboldalakon és elektronikus üzenetekben is felhasználhat.

 • Multimédiás headset és mikrofon a lehető legjobb hangminőségért

  A Philips multimédiás headset a webkamera tartozéka. A mikrofon optimális hangminőséget és kényelmes használatot biztosít.

 • Szemtől szemben az üzenet címzettjével – ingyenes üzenetszolgáltatás

  Adjon videofelvételt a Yahoo!, MSN és AOL Messengerhez. A számítógépes kamera a Windows Messengerrel és a NetMeetinggel is működik.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Digitális nagyítás a képkockakitöltésért

  Nagyítson és kicsinyítsen, állítsa be a tökéletes képkockát –- mindezt digitálisan, a webkamera és a lencse megérintése nélkül.

 • Beépített digitális mikrofon a kiváló hangminőségért

  A beépített digitális mikrofon segítségével természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • A multifunkciós állvány monitorra vagy laptopra is felszerelhető

  A multifunkciós állvánnyal egyszerűen felszerelheti a webkamerát tetszőleges monitorra, laptopra, notebookra vagy bármilyen sima felszínre.

 • V(ideo)Launch szoftver

  Szoftver villámképek és videoklipek kényelmes készítéséhez, kezeléséhez és archiválásához. Néhány egérkattintással videoüzeneteket hozhat létre és küldhet el. A szoftvercsomag mindent tartalmaz, ami a Philips PC kamera működtetéséhez szükséges.

 • VLounge QuickLaunch gomb az azonnali működéshez

  A VLounge alkalmazás elindításához mindössze nyomja meg a QuickLaunch gombot

 • A Fénykép gombbal azonnal remek fényképeket készíthet

  Egyetlen gombnyomás, és a webkamera automatikusan fényképez. Így szórakoztató a fényképek megosztása, akár e-mailhez, weboldalhoz vagy dokumentumhoz szeretné hozzáadni azokat.

 • Forgatható objektív az egyszerű tárgykereséshez és a természethű képekért

  Forgatható objektív a tökéletes kereséshez és a természethű képekért. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a megfelelő kameraállást, anélkül hogy különböző dolgokat kellene alátennie a dőlés módosításához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: