Digitális PhotoFrame

  Minden idők legjobb vakációja!

  Az elegáns és karcsú Philips Digital SPF4612 képkeret fényképet és videót is megjelenít. Azok a megfizethetetlen pillanatok már teljes pompájukban visszaidézhetők – az élénk színekkel, mozgással, hanggal együtt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális PhotoFrame

25, 4 cm-es / 10"-es digitális LCD-vel SPF4612/12 Hasonló termékek

Minden idők legjobb vakációja!

 • Egygombos működtetés – a teljes vezérlést egyetlen érintéssel megoldhatja

  Egygombos működtetés – a teljes vezérlést egyetlen érintéssel megoldhatja

  Egy nagy gomb található a Philips Digital képkeret tetején. Az egygombos működtetéssel váltogathatja a keret leggyakrabban használt funkcióit: tápfeszültség be- és kikapcsolása, fényképes diavetítés és órakijelzés. Nagyméretű és könnyen hozzáférhető, egyszerűen és gyorsan vezérelhető. Ezt hívjuk ésszerűségnek és egyszerűségnek - Sense and Simplicity!

 • Automatikus diavetítés a memóriakártyáról

  A diavetítés a memóriakártyáról automatikusan elindul, így megtakaríthatja a PhotoFrame képkeretre való fényképmásolással töltött időt.

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • Mókás órák, hogy mindig tudja, mennyi az idő

  Amikor nem nézeget fényképeket, kapcsoljon át az órára. A PhotoFrame képkeret azonnal órává változik

 • Adott időben automatikusan be-ki kapcsolódó kijelző az energiatakarékosságért

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: