PC webkamera

  PC webkamera

  Kezdődhet a buli!

  Élvezze a valódi 1,3 megapixeles videókat és a még szebb, 8 megapixeles fényképeket, a kiváló hangminőséget, az 5x digitális zoomot, az azonnali YouTube feltöltést és a nagylátószögű objektívet, hogy még többen lehessenek a képen. A kamera könnyen elfordítható, így bárhová irányítható.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kezdődhet a buli!

 • A kamerafej az egyszerű tárolás érdekében előre hajtható

  A kamerafej az egyszerű tárolás érdekében előre hajtható
 • Valódi, 1,3 megapixeles felbontás a kitűnő képminőség érdekében

  Egyetlen részlet sem sikkad el a valódi, 1,3 megapixeles videofelbontással. A káprázatos, kiváló minőségű mozgókép kíméli a szemet a webkamera használata során.

 • Javított 8 megapixel a még tisztább fényképekért

  A webkamera 8 megapixeles (szoftveresen javított) fényképfelbontásával nagyobb részletgazdagságot biztosít, így a képek nagy méretű, minőségi nyomtatásra is alkalmasak.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek a képre

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek nagylátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, és a képen több személy jeleníthető meg, a képminőség romlása nélkül.

 • Azonnali videofeltöltés a YouTube-ra

  Maradjon naprakész kapcsolatban családtagjaival és barátaival – ossza meg legfrissebb videóit a YouTube-on. Készítsen személyes videofelvételt webkamerájával, és egyetlen alkalmazás használatával, 3 egyszerű lépésben töltse fel a YouTube-ra. Dupla kattintással válassza ki a videót, írja be YouTube felhasználónevét és jelszavát, majd a videó címét és leírását (ha van), végül töltse fel.

 • 5x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Az arckövetési funkcióval minden mosolyt megörökíthet

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A képernyő közepén maradhat akkor is, ha mozog a videocsevegés közben. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Természetes videokép másodpercenként 60 képkockával

  A másodpercenkénti 60 képkockás sebesség természethű és a mozgást teljes mértékben visszaadó videót hoz létre. Ideális videocsevegéshez vagy kiváló minőségű videofelvétel készítéséhez.

 • Kiváló minőségű hang a beépített, irányított mikrofonnak köszönhetően

  Az irányított mikrofon a hangjára fókuszál, így természetes módon beszélhet, nem szükséges közelebb hajolni a mikrofonhoz. Ez a háttérzajokat is automatikusan kiszűri, így még természethűbb hangzás jön létre.

 • Tisztább hang a zajcsökkentésnek köszönhetően

  Az egyedülálló zajcsökkentő technológia csökkenti a háttérzajokat, és javítja a beszédhang tisztaságát akár csendes, akár zajos környezetben.

 • A forgócsuklóval bármilyen irányba fordíthatja a kamerát

  Fedezze fel, milyen egyszerű a webkamera használata a praktikus forgócsuklóval. Forgassa el a kamerát 360°-ban tetszőleges irányba, és készítsen felvételt bárhonnan anélkül, hogy elmozdítaná a webkamerát.

 • Univerzális csíptető asztali számítógéphez, notebookhoz vagy képernyőhöz

  Az univerzális csíptetővel gyerekjáték a webkamera stabil rögzítése az asztali számítógép vagy a notebook tetejére, sőt, LCD képernyőre is. A kialakítás kifejezetten biztonságos, azaz a webkamera nem fog váratlanul elmozdulni vagy leesni a beszélgetés kellős közepén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: