Multimédiás távvezérlő

  Azonnal hozzáférhet zenei gyűjteményéhez

  Az SRM7500 a multimédiás számítógép második képernyőjeként szolgál. Könnyen áttekinthető elrendezésben, előadó, album vagy műfaj szerint csoportosítva jeleníti meg a dalokat, gyakorlatilag az Ön tenyerében. Otthona szinte bármely pontjáról kiválaszthatja a hallgatni kívánt zenét.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Azonnal hozzáférhet zenei gyűjteményéhez

Egyetlen kézmozdulattal kiválaszthatja kedvenc dalait

 • A beállításhoz nincs szükség kézikönyvre

  Más olyan univerzális távirányítóktól eltérően, amelyek 3 jegyű kódot kérnek a márka és az eszköz azonosítására, a távvezérlőn megjelenített részletes utasítások alapján márkától függetlenül bármilyen berendezést beállíthat.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • 10-ből akár 7 eszköz vezérlése

  A 7 az 1-ben univerzális távvezérlő segítségével akár 7 audio/video készüléket programozhat és működtethet, márkától függetlenül. A távvezérlő tartalmazza az otthoni szórakoztatórendszerhez tartozó, gyakorlatilag bármilyen márkájú és típusú készülék infravörös kódját. Ezzel az egy távvezérlővel helyettesítheti az egész távvezérlő-kollekcióját.

 • Több eszköz vezérlése egyetlen gombnyomással

  Ahelyett, hogy egyenként vezérelné a részegységeket, az üzemmódalapú vezérlő üzemmódokba tömöríti a leggyakrabban használt funkciókat, pl. „Film megtekintése" vagy „CD hallgatása". „Film megtekintése" kiválasztásakor például nem kell minden berendezést (DVD-lejátszó, TV vagy multimédiavevő stb.) külön beállítani, hanem elég egyetlen gomb megnyomása a TV és az erősítő bekapcsolásához, a megfelelő bemenet kiválasztásához, a DVD-lejátszó bekapcsolásához és a lejátszás megkezdéséhez.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok könyvtára. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Navigáljon a zenei fájlok között a TV/monitor használata nélkül

  A média kiválasztása a képernyőn kifejezés olyan funkciót jelöl, melynek segítségével a távvezérlő LCD-képernyőjének segítségével tekintheti meg, illetve választhatja ki a számítógépen tárolt dalok, képek és filmek listáját. A távvezérlőbe integrált 2-utas RF kommunikáció, valamint a távvezérlőhöz mellékelt USB dongle eszköz segítségével a számítógépen tárolt tartalom megjeleníthető a távvezérlőn. A funkció használatával nem kell többé bekapcsolnia a TV-t vagy a monitort a menü megtekintéséhez és kedvenc fájljai kiválasztásához.

 • A rádiófrekvenciával működő USB-adapter számára a fal sem jelent akadályt

  Az USB-adapter olyan adapter, amely a készülék USB-portjához csatlakoztatva lehetővé teszi a kezelést akkor is, ha a készüléket szekrényben tárolja, illetve ha Ön a másik szobában tartózkodik. Az USB-adapter és a távvezérlő beépített rádiófrekvenciás (RF) modullal rendelkezik. Az RF funkció segítségével a két készülék kommunikálni tud egymással. A távvezérlőről érkező parancsokat az USB-adapteren keresztül hajtja végre a rendszer, illetve a MediaCenter számítógépen tárolt tartalom az USB-adapteren keresztül jelenik meg a távvezérlő LCD-képernyőjén.

 • Kompatibilis a következőkkel: Media Center Edition, WMP10-11, iTunes 6-7

  Összes kedvenc fájlját lejátszhatja, legyen akár Microsoft Media Center Edition (XP vagy Vista), WMP10-11 vagy iTunes 6-7, hiszen mindegyik látható a távvezérlő LCD-képernyőjén és vezérelhető a távvezérlővel.

 • Közvetlen hozzáférésű gomb a Microsoft Media Center számítógép vezérléséhez

  A távvezérlőn van egy olyan, zöld színű gomb, amelyet a Microsoft Media Center hozzáféréséhez társítottak, így a gomb megnyomásával hozzáférhet a számítógép Microsoft Media Center menüjéhez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: