Prestigo

  Univerzális távvezérlő

  Érintőképernyő

  Intelligens, univerzális távirányító színes érintőképernyővel, amely a 300 000 lehetséges készülék közül akár 20 vezérlésére is képes, és csak azokat a gombokat jeleníti meg, amelyekre Önnek szüksége van. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Prestigo Univerzális távvezérlő

Ultra touch 20 az 1-ben SRT9320/10 Hasonló termékek

Érintőképernyő

Csak a szükséges gombok látszanak

 • Több eszköz vezérlése

  Több eszköz vezérlése

  Otthoni szórakoztatórendszerét elindíthatja egyetlen gombnyomással. Ha pl. megnyomja a filmnézéshez hozzárendelt műveletgombot, a Prestigo távvezérlő automatikusan bekapcsolja a műveletnek megfelelő összes készüléket, vagyis a TV-t, a DVD lejátszót és a házimozi-rendszert is.

 • Érintőképernyő az egyszerű irányításhoz

  Érintőképernyő az egyszerű irányításhoz

  Az érintőképernyő csak azokat a gombokat jeleníti meg, amelyekre Önnek szüksége van, könnyű navigálást biztosítva a távoli képernyőn.

 • Közvetlenül hozzáférhet kedvenc csatornáihoz

  Közvetlenül hozzáférhet kedvenc csatornáihoz

  A távvezérlő rendelkezik egy a legtöbb ország főbb TV- és rádióállomásaihoz kapcsolódó csatorna-ikon könyvtárral. A színes LCD-képernyőn keresztül beprogramozhatja a megfelelő csatorna-ikonokat a megfelelő csatornákhoz. A beállítást követően az LCD-képernyőn megjelenő információt használhatja a csatornák közötti váltáshoz, a távvezérlő számgombjai helyett a TV-állomások ikonjainak segítségével.

 • 7,1 cm-es színes képernyő a jobb olvashatóságért és a könnyű navigációhoz

  7,1 cm-es (240 x 320 pixel) színes LCD-kijelző, amely nagy felbontásának köszönhetően egyszerű olvashatóságot biztosít. Az érintőképernyő csak azokat a gombokat jeleníti meg, amelyekre Önnek szüksége van, könnyű navigálást biztosítva a távoli képernyőn.

 • A hátsó megvilágítású gombok segítségével sötétben is vezérelheti készülékeit

  A megvilágított billentyűzettel sötétben is könnyen vezérelheti készülékeit.

 • Az extra tanulási funkciók beállítása és elnevezése pofonegyszerű

  A tanulási funkcionalitás arra a folyamatra utal, amely során egy távvezérlő fogadja és későbbi használat céljából tárolja egy másik távvezérlőről érkező infravörös jeleket. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani. A funkciók hozzáadásának és elnevezésének megkönnyítése egyben gyorsabb működést is jelent. Többé egy funkció sem hiányozhat.

 • On-line frissítések internetes könyvtáron keresztül

  A Philips PrestigoSync szoftver, a távvezérlő USB csatlakozójával együtt, egyszerű hozzáférést biztosít az online frissítésekhez. Kiválaszthatja kedvenc csatornaikonjait a legutóbbi, 10 000-nél is több csatornaikont tartalmazó adatbázisból. A Philips PrestigoSync szoftver ezen felül automatikusan informálja Önt a Prestigo aktuális firmware frissítéseiről. A szoftver megtalálható a CD-lemezen, vagy letölthető a Philips hivatalos weboldaláról.

 • Lépésről lépésre történő bemutató a képernyőn

  Más olyan általános távvezérlőktől eltérően, amelyek a nyomtatott felhasználói útmutatóban található négyjegyű kódot igénylik a márka és az eszköz azonosításához, a távvezérlőn megjelenített részletes utasítások alapján márkától függetlenül bármilyen készüléket beállíthat.

 • Általános IR-kód adatbázis a különböző készülékek vezérléséhez

  Az általános IR-kódok adatbázisa a különböző távirányítókba beépített infravörös kódokból készít könyvtárat. Ezen funkció révén a távirányító anélkül is vezérelni tudja az Ön berendezéseit, hogy megtanulná a hozzájuk tartozó jeleket. A megfelelő infravörös kód beállításának kiválasztása a távoli adatbázisból az automatikus keresés segítségével. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • A leggyakrabban használt nyomógombok a könnyű használatért

  A gyakran használt funkciók nyomógombokként elérhetőek, ami megkönnyíti a használatot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: