TV all

  Univerzális távvezérlő

  Fénylik a sötétben!

  A masszív kialakítású, kényelmesen kezelhető univerzális távvezérlő régi, elveszett vagy tönkrement távvezérlő helyettesítésére is kiválóan alkalmas. Szinte valamennyi márkájú, többek között a Philips televíziókhoz is használható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fénylik a sötétben!

Több, mint 800 márkával kompatibilis

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

 • Tökéletesen helyettesíti a TV távirányítót, minden funkciójával

  A TV távirányító használata különösen egyszerű, mivel nagy gombok állnak rendelkezésre a csatornaválasztáshoz és a hangerőszabályzáshoz. Így ezzel a készülékkel pótolhatja legjobban törött vagy elveszett TV távirányítóját.

 • A nagy méretű gombok javítják a kezelhetőséget és az olvashatóságot

  A távvezérlő a jobb olvashatóság érdekében nagyobb méretű gombokkal rendelkezik. A hagyományos távvezérlőgombokhoz képest 2 mm-rel megnövelt gombok megnyomása is kényelmesebb.

 • A védőperem kényelmesebb és biztonságosabb fogást nyújt

  A speciális gumiperem extra védelmet jelent, csökkentve annak veszélyét, hogy a távvezérlő összetörik. Emellett biztosabb fogást is eredményez, vele a készülék használata még kényelmesebb.

 • A különleges bevonatnak köszönhetően világít a sötétben

  A gumirész különleges, áttetsző bevonattal van ellátva, ami a sötétben olyan hatást kelt, mintha világítana. Így a készüléket éjszaka könnyebben megtalálja.

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: