TV all

  Univerzális távvezérlő

  Irányított beállítás az LCD-kijelzőn keresztül

  Az eszközök telepítése egyszerűbb és gyorsabb az SRU5170 készülékkel. Az utasításokat közlő LCD-kijelző és a könnyen áttekinthető gyors áttekintő útmutató garantálja, hogy a távvezérlő beállítása percek alatt elvégezhető. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Irányított beállítás az LCD-kijelzőn keresztül

Több mint 1000 márkával kompatibilis

 • Az ergonomikus alak kényelmes irányítást tesz lehetővé

  A lekerekített formának köszönhetően tökéletesen illik a kezébe a természetes, kiegyensúlyozott működésért. Jól is néz ki!

 • Könnyen használható csoportosított funkciók

  A csoportosított funkciókkal könnyen felismerhetők az audio- és videoeszközök vezérléséhez szükséges gombok. Az eszköz minden funkciója csoportosítva van a távvezérlőn, amelynek teteje különböző színű (fekete, ezüst, alumínium stb.) részekből és gombokból (fekete, ezüst, matt, fényes stb.) áll, így gyorsan megállapítható, mely gombokkal működtethető egy meghatározott eszköz.

 • Az LCD-képernyő háttérvilágítással rendelkezik, így sötétben jól látható

  A háttérvilágítás olyan funkció, amely megvilágítja az LCD képernyőt vagy billentyűzetet, hogy sötétben is lehessen használni. A háttérvilágítás két legelterjedtebb fajtája a LED és az elektrolumineszcens (EL) világítás. A LED háttérvilágítású távvezérlők rendszerint fényesek, egyenetlenül sárga vagy zöld színűek, míg az EL panelek egyenletesen kék, fehér vagy zöld árnyalatúak.

 • Az alacsony t. szint jelzése akkor látható, ha tölteni kell az elemeket

  Hogy időben megtudhassa, mikor esedékes az elemcsere vagy az akkumulátor feltöltése.

 • Egyszerűsített gyors áttekintő útmutató az irányított telepítéshez

  Az egyszerűsített gyors áttekintő útmutató segíti az univerzális távvezérlő üzembe helyezését. Három- vagy négyjegyű kódok beírása helyett a távvezérlőbe LCD-képernyőt építettek be, amely irányítja a telepítés folyamatát. A gyors áttekintő útmutató továbbá extra információkkal látja el a felhasználót az LCD-képernyőn látható adatokon túl.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

 • 10-ből akár 7 eszköz vezérlése

  A 7 az 1-ben univerzális távvezérlő segítségével akár 7 audio/video készüléket programozhat és működtethet, márkától függetlenül. A távvezérlő tartalmazza az otthoni szórakoztatórendszerhez tartozó, gyakorlatilag bármilyen márkájú és típusú készülék infravörös kódját. Ezzel az egy távvezérlővel helyettesítheti az egész távvezérlő-kollekcióját.

 • Az extra funkciók hozzáadása és elnevezése pofonegyszerű

  A funkciók hozzáadásának és elnevezésének megkönnyítése egyben gyorsabb működést is jelent. Többé egy funkció sem hiányozhat.

 • Elemekkel ellátva az azonnali használathoz

  Nem kell elemet vásárolnia, így a kicsomagolás után azonnal használni kezdheti a távvezérlőt!

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: