Univerzális távvezérlő

  Csak a szükséges gombok látszanak

  Most valamennyi távvezérlőjét félreteheti, és egyetlen, esztétikus kivitelű távvezérlővel helyettesítheti. Az SRU9400 minden korábbi funkciót képes ellátni, kezelése mégis jóval egyszerűbb és kényelmesebb.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csak a szükséges gombok látszanak

 • Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Az egygombos kezelés több parancs végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, makró segítségével. A makró több előre programozott parancsot rendel egy gombhoz, így egy egész parancssorozat kiadásához is elegendő egyetlen gombnyomás.

 • 5 az 1-ben távvezérlő audio- és videoeszközökhöz

  Az univerzális távvezérlővel akár 5, szinte bármilyen gyártmányú eszközt programozhat és kezelhet. Az infravörös kódok általános adatbázisa leegyszerűsíti televíziója, TV Combi készüléke, videomagnója, DVD-készüléke, DVD-felvevője, műhold- vagy digitális földi vevőkészüléke, kábeldekódere, erősítője, házimozirendszere vagy vevője beállítását.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok könyvtára. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Az érintésérzékelő kijelzőn csak a szükséges gombok jelennek meg

  Az egyedi, inverz, szegmentált kijelzőtechnológiának köszönhetően mindig csak azok a gombok világítanak, amelyek az adott eszköz vezérléséhez szükségesek. Így ezentúl nem jelent nehézséget a megfelelő gombok megtalálása.

 • Az LCD-képernyő háttérvilágítással rendelkezik, így sötétben jól látható

  A háttérvilágítás olyan funkció, amely megvilágítja az LCD képernyőt vagy billentyűzetet, hogy sötétben is lehessen használni. A háttérvilágítás két legelterjedtebb fajtája a LED és az elektrolumineszcens (EL) világítás. A LED háttérvilágítású távvezérlők rendszerint fényesek, egyenetlenül sárga vagy zöld színűek, míg az EL panelek egyenletesen kék, fehér vagy zöld árnyalatúak.

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Automatikusan megkeresi az eszköz márkáját

  Az új távvezérlőjét legegyszerűbben úgy bírhatja munkára, hogy engedi őt automatikusan megkeresni az eszköze számára legmegfelelőbb kódot.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: