Vezeték nélküli zeneközpont és -állomás

  Engedje szabadon a zenét!

  Rippelje és tárolja összes zenéjét a Philips WACS7500 Streamium vezeték nélküli zenerendszer 80 GB-os merevlemezén, és játssza le otthonának bármelyik szobájában! A színes lemezborítók és az internetes rádió még kellemesebbé teszi a használatot.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli zeneközpont és -állomás

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét az összes szobában – vezeték nélkül!

 • Zenestreaming vezeték nélkül a zeneközpont, az állomás(ok) és a számítógép között

  Zenestreaming vezeték nélkül a zeneközpont, az állomás(ok) és a számítógép között

  A Wi-Fi hálózat használatával számítógépe zenei könyvtárából megszakítás nélkül játszhatja kedvenc zeneszámait a Streamium vezeték nélküli zeneközponton, vagy akár a Streamium központból közvetlenül az állomás(ok)on keresztül. Függetlenül attól, hogy audiogyűjteménye Streamium központon vagy számítógépén van tárolva, egész otthonát betöltheti ugyanazzal a zeneszámmal, de akár minden szobában más és más számot játszhat le. Nincs több kábel, nincs több kavarodás! Ismerje meg annak felszabadító érzését, hogy otthonának bármely pontján hallgathatja zeneszámait.

 • A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez akár 1500 CD tárolására és lejátszására is alkalmas

  A 80 GB-os merevlemez hatalmas kapacitást nyújt digitális audiofájlok tárolásához, így akár 1500 audio CD tartalma is tárolható. Helytakarékos megoldás, intelligens kezelést biztosító zenegyűjtemény, egyszerű hozzáférés, és egyetlen helyen tárolt tartalom.

 • Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Az internetes rádióműsorok egy hangsugárzási szolgáltatás részei, amelyet az interneten keresztül sugároznak. Az egyik legnépszerűbb formátum az MP3 formátum. Néhány internetes állomás földi rádióállomásokkal vagy egy hálózattal társulnak, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, kizárólag a világhálón sugározva adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, csatlakozhat kedvenc közösségi műsoraihoz Ausztráliától Szerbiáig.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  „Az én szobám, az én zeném” megoldással a családtagok kiválaszthatják és lejátszhatják kedvenc zenéjüket a Streamium vezeték nélküli zeneközpontban tárolt gyűjteményből. A többhallgatós hozzáférési technológia segítségével a Streamium központból egyidejűleg sugározható más-más zene az állomásokra. Egy Streamium eszköz akár öt csatornára is sugározhat zenét, hat különböző zenei lehetőséget biztosítva az egész család számára, bármely helyiségben, egyidejűleg, várakozási idő nélkül.

 • Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Töltse meg kedvenc zenéjével otthonának szobáit - egyet vagy akár mindet! Nincsenek kábelek, nincs káosz, és nincs több civakodás a családtagokkal a zeneválasztásról. A Streamium vezeték nélküli zeneközpont használatával nem csupán tárolhat, de le is játszhat egy, vagy akár több zeneszámot akár 5 Streamium állomáson otthonában. Az olyan beépített, innovatív funkcióknak köszönhetően, mint „Az én szobám”, „Az én zeném”, „Nyomomban a zene” és a „Zenesugárzás”, mindezt könnyedén megteheti. Engedje szabadon a zenét, és élvezze az élményt otthona bármely pontján.

 • 80 W RMS/központ, 30 W RMS/állomás Super Sound panellel

  80 W RMS/központ, 30 W RMS/állomás Super Sound panellel
Összes specifikációt mutat
 • Az aktuális szabad memória kevesebb lehet az eszköz előkonfigurálásából adódóan
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: