Vezeték nélküli zenei állomás

  Élvezze a zenét a lakás bármelyik pontján!

  A WAK3300 állomás megváltoztatja a vezeték nélküli zenerendszerekről alkotott képét. Kis méretének és szállíthatóságának köszönhetően könnyedén, vezeték nélkül elérheti kedvenc zenéit az ágyban, a konyhában vagy akár a fürdőszobában is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli zenei állomás

A hét minden napján más ébresztés! WAK3300/12 Hasonló termékek

Élvezze a zenét a lakás bármelyik pontján!

Nagyszerű hangzás, kompakt kialakítás!

 • Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  A vezeték nélküli streaming alkalmazásával nem kell nagy méretű hangfájlokat letöltenie és tárolnia audioeszközén. Ehelyett kedvenc dalai folyamatosan áramlanak az összes zeneállomásra – egy időben. A Music Follows Me szolgáltatásnak köszönhetően a zene szobáról szobára követi – nem kell újraindítani a navigációt és a lejátszást. A Music Broadcast funkció egyszerre sugározza a kívánt zenét a központból az összes zeneállomásra. A My Room, My Music szolgáltatás révén az összes családtag élvezheti a tárolt gyűjteményből kiválasztott zeneszámokat bármelyik szobában, amelyben vezeték nélküli zeneközpont vagy -állomás található.

 • Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  „Az én szobám, az én zeném” megoldással a családtagok kiválaszthatják és lejátszhatják kedvenc zenéjüket a Streamium vezeték nélküli zeneközpontban tárolt gyűjteményből. A többhallgatós hozzáférési technológia segítségével a Streamium központból egyidejűleg sugározható más-más zene az állomásokra. Egy Streamium eszköz akár öt csatornára is sugározhat zenét, hat különböző zenei lehetőséget biztosítva az egész család számára, bármely helyiségben, egyidejűleg, várakozási idő nélkül.

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  A Universal Plug & Play egy ipari szabványtechnológia, mellyel bármilyen, a Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre csatlakozhat zene fogadása vagy átvitele céljából. A vezeték nélküli zeneközpont az Universal Plug & Play segítségével egyszerű és szabványos módon csatlakozik a többi, Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre. Könnyedén csatlakoztathatja vezeték nélküli zeneközpontját más készülékekhez, tartalom fogadása vagy átvitele céljából.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: