Vezeték nélküli zenei állomás

  Engedje szabadon a zenét!

  Az elegáns, hordozható WAS6050 vezeték nélküli zeneállomás tökéletes a bensőséges zenehallgatáshoz, ráadásul otthona bármely pontján hallgathatja. Az internetes rádiókon még több szórakoztató zenét talál... Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli zenei állomás

Ingyenes internetes rádió, 4-hangsugárzós rendszer WAS6050/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét az összes szobában – vezeték nélkül!

 • Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  A vezeték nélküli streaming alkalmazásával nem kell nagy méretű hangfájlokat letöltenie és tárolnia audioeszközén. Ehelyett kedvenc dalai folyamatosan áramlanak az összes zeneállomásra – egy időben. A Music Follows Me szolgáltatásnak köszönhetően a zene szobáról szobára követi – nem kell újraindítani a navigációt és a lejátszást. A Music Broadcast funkció egyszerre sugározza a kívánt zenét a központból az összes zeneállomásra. A My Room, My Music szolgáltatás révén az összes családtag élvezheti a tárolt gyűjteményből kiválasztott zeneszámokat bármelyik szobában, amelyben vezeték nélküli zeneközpont vagy -állomás található.

 • Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Az internetes rádióműsorok egy hangsugárzási szolgáltatás részei, amelyet az interneten keresztül sugároznak. Az egyik legnépszerűbb formátum az MP3 formátum. Néhány internetes állomás földi rádióállomásokkal vagy egy hálózattal társulnak, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, kizárólag a világhálón sugározva adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, csatlakozhat kedvenc közösségi műsoraihoz Ausztráliától Szerbiáig.

 • Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  „Az én szobám, az én zeném” megoldással a családtagok bármelyik, vezeték nélküli zeneállomással felszerelt szobában hallgathatják a tárolt gyűjteményből kiválasztott kedvenc zenéjüket. A többhallgatós hozzáférési technológia segítségével a vezeték nélküli zeneállomások által kiválasztott zeneszámok egy időben hallgathatók a vezeték nélküli zeneközpontról. Egy vezeték nélküli zeneközpont maximum öt zeneállomásra viheti át a zenét. Így családja hat különböző opció segítségével élvezheti a zenét bármelyik helyiségben – egyszerre és azonnal.

 • Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák felől a magasabbak felé. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzulás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus mélyhangokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Tegye szabaddá a számítógépe teljes zenegyűjteményét zenerendszerén a Streamium vezeték nélküli hálózati zeneközpont segítségével! Az UPnP-kapcsolat lehetővé teszi bármilyen Universal Plug & Play használatra alkalmas készülékhez csatlakoztatható zene fogadását és átvitelét. A Streamium lehetővé teszi a hozzáférést, a választást és keresést számítógépe zenei könyvtárában. Csak használja a távvezérlőt, és válassza ki a kedvenc számait a Streamium zeneközponton keresztül, és indítsa el a lejátszást. Élvezze kedvenc zenéit vezeték nélkül és egyszerűen.

 • Tallózás a gyűjteményben album, előadó, műfaj és műsorszám szerint

  Töltse fel zenei gyűjteményét a Streamium vezeték nélküli mikro hifi rendszer beépített merevlemezére vagy számítógépére, hogy bárhol és bármikor élvezhesse kedvenc dalait. A rendszer a Windows Media Player (WMP) szoftveren és a beépített UPnP szerveren keresztül biztosít hozzáférést zenei tartalmaihoz. Ezen a rendszeren keresztül könnyedén kereshet album, az előadó stílusa, vagy műsorszám szerint.

 • 15 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A 15 W RMS zenei teljesítmény megtölti a szobát kedvenc zenéjével.

 • D osztályú digitális erősítő 4 hangszórós rendszerrel

  A D osztályú digitális erősítő fogad egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végeredmény. A felerősített digitális kimenet a digitális hang minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. A D osztályú digitális erősítő ráadásul több mint 90%-kal nagyobb hatásfokú, mint a hagyományos AB-erősítők. Ez a nagy hatásfok kis helyigényű, nagy teljesítményű erősítőt eredményez. Négy hangszóró van integrálva előre és hátulra, így biztosítva meglepően széles hangteret kompakt kivitelezés mellett.

Összes specifikációt mutat
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: