Vezeték nélküli zenei állomás

  Élvezze a zenét a lakás bármelyik pontján!

  A Philips WAS7000 készülékkel bármelyik helyiségben azonnal lejátszhatja zeneszámait a vezeték nélküli zeneközpontról. Ezen felül az opcionális 2 az 1-ben dokkolóval is lejátszhatja GoGear vagy iPod készülékén lévő zeneszámait. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli zenei állomás

Super Sound panel WAS7000/12 Hasonló termékek

Élvezze a zenét a lakás bármelyik pontján!

Teljes zenei élvezet és szabadság

 • Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  A vezeték nélküli streaming alkalmazásával nem kell nagy méretű hangfájlokat letöltenie és tárolnia audioeszközén. Ehelyett kedvenc dalai folyamatosan áramlanak az összes zeneállomásra – egy időben. A Music Follows Me szolgáltatásnak köszönhetően a zene szobáról szobára követi – nem kell újraindítani a navigációt és a lejátszást. A Music Broadcast funkció egyszerre sugározza a kívánt zenét a központból az összes zeneállomásra. A My Room, My Music szolgáltatás révén az összes családtag élvezheti a tárolt gyűjteményből kiválasztott zeneszámokat bármelyik szobában, amelyben vezeték nélküli zeneközpont vagy -állomás található.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct mód használatakor egyszerűen csatlakoztassa USB eszközét a Philips készülék USB portjához, és a digitális zene lejátszása közvetlenül a Philips készülékről történik majd.

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Zenesugárzás (Music Boradcast) az egyidejű lejátszáshoz valamennyi állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Super Sound panel a tiszta, mély basszushangokért

  Super Sound panel a tiszta, mély basszushangokért

  A Super Sound panel újszerű, lapos hangszórópanel, amely csúcstechnológiás megoldással nyújt jó minőségű, teljes körű hangszolgáltatást a lapos és kompakt hangszóróegységről.

 • Dokkoló GoGear és iPod eszközhöz (opcionális)

  Ezzel a 2 az 1-ben dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja Philips GoGear lejátszóját vagy iPod készülékét a vezeték nélküli zenei rendszerhez, és tökéletes hangminőséget élvezhet. Csak kapcsolja a vezeték nélküli zenei rendszert vagy állomást AUX IN üzemmódba, mielőtt dokkolná a hordozható lejátszót. A rendszer távvezérlőjével navigálhat a zeneszámok között és vezérelheti a dokkolt lejátszót, miközben zenegyűjteményét a hordozható készülékeken hallgatja.

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  A Universal Plug & Play egy ipari szabványtechnológia, mellyel bármilyen, a Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre csatlakozhat zene fogadása vagy átvitele céljából. A vezeték nélküli zeneközpont az Universal Plug & Play segítségével egyszerű és szabványos módon csatlakozik a többi, Universal Plug & Play használatára alkalmas készülékre. Könnyedén csatlakoztathatja vezeték nélküli zeneközpontját más készülékekhez, tartalom fogadása vagy átvitele céljából.

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: