Vezeték nélküli zenei állomás

  Engedje szabadon a zenét!

  Mivel a WAS7500 állomások otthonában bárhol elhelyezhetők, azonnal lejátszhatja összes kedvenc zeneszámát vezeték nélkül a zeneközpontról vagy számítógépről. Élvezze az ultravékony rendszer hifi hangminőségét! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli zenei állomás

Ingyenes internetes rádió, Többszínű kijelzés WAS7500/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét az összes szobában – vezeték nélkül!

 • Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  Vezeték nélküli streaming a központ és az állomás(ok) között

  A vezeték nélküli streaming alkalmazásával nem kell nagy méretű hangfájlokat letöltenie és tárolnia audioeszközén. Ehelyett kedvenc dalai folyamatosan áramlanak az összes zeneállomásra – egy időben. A Music Follows Me szolgáltatásnak köszönhetően a zene szobáról szobára követi – nem kell újraindítani a navigációt és a lejátszást. A Music Broadcast funkció egyszerre sugározza a kívánt zenét a központból az összes zeneállomásra. A My Room, My Music szolgáltatás révén az összes családtag élvezheti a tárolt gyűjteményből kiválasztott zeneszámokat bármelyik szobában, amelyben vezeték nélküli zeneközpont vagy -állomás található.

 • Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Zenesugárzás: hallgassa ugyanazt a zenét minden állomáson

  Itt az ideje, hogy végre a DJ-pult mögé álljon! A pult mögül a vezeték nélküli zeneközpontról a különféle helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli állomásokhoz továbbíthatja kedvenc tánczenéjét. Indulhat a buli!

 • Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  Music Follows Me: szobáról szobára követi a zene

  A Music Follows Me funkcióval kedvenc zeneszáma szobáról-szobára követi a hallgatót, anélkül, hogy a zeneszámot újból meg kellene keresnie, és ismét el kellene indítania a lejátszást. Mindössze egy gombnyomás, és kedvenc zenéje az elbűvölt hallgatót az egész lakásban követi.

 • Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Az internetes rádióműsorok egy hangsugárzási szolgáltatás részei, amelyet az interneten keresztül sugároznak. Az egyik legnépszerűbb formátum az MP3 formátum. Néhány internetes állomás földi rádióállomásokkal vagy egy hálózattal társulnak, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, kizárólag a világhálón sugározva adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, csatlakozhat kedvenc közösségi műsoraihoz Ausztráliától Szerbiáig.

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Tegye szabaddá a számítógépe teljes zenegyűjteményét zenerendszerén a Streamium vezeték nélküli hálózati zeneközpont segítségével! Az UPnP-kapcsolat lehetővé teszi bármilyen Universal Plug & Play használatra alkalmas készülékhez csatlakoztatható zene fogadását és átvitelét. A Streamium lehetővé teszi a hozzáférést, a választást és keresést számítógépe zenei könyvtárában. Csak használja a távvezérlőt, és válassza ki a kedvenc számait a Streamium zeneközponton keresztül, és indítsa el a lejátszást. Élvezze kedvenc zenéit vezeték nélkül és egyszerűen.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  Az én szobám, az én zeném: Minden szobában más zene

  „Az én szobám, az én zeném” megoldással a családtagok kiválaszthatják és lejátszhatják kedvenc zenéjüket a Streamium vezeték nélküli zeneközpontban tárolt gyűjteményből. A többhallgatós hozzáférési technológia segítségével a Streamium központból egyidejűleg sugározható más-más zene az állomásokra. Egy Streamium eszköz akár öt csatornára is sugározhat zenét, hat különböző zenei lehetőséget biztosítva az egész család számára, bármely helyiségben, egyidejűleg, várakozási idő nélkül.

 • USB flash meghajtón tárolt zene USB Direct lejátszása

  USB flash meghajtón tárolt zene USB Direct lejátszása
 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
 • Beépített mélyhangszórók a mély hangzásért

  Beépített mélyhangszórók a mély hangzásért
 • Super Sound Panel a tiszta közép- és magas frekvenciákért

  A Super Sound Panel egy újszerű, lapos hangszórópanel, amely csúcstechnológiás megoldással nyújt jó minőségű, teljes körű hangszolgáltatást a kompakt hangszóróegységen. Kiváló hangteljesítményt nyújt a hagyományos hangszórók sokasága nélkül. A lapos, plexi-piston™ hangszórók technológiája a hagyományos vastag mélyhangszórókat és magassugárzókat egyetlen membránnal helyettesíti, mély basszushangokat és kiegyenlített, torzításmentes hangzást biztosítva egy rendkívül karcsú keretből.

Összes specifikációt mutat
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: