Csapra szerelhető víztisztító

  Egyszerűen előállítható tiszta víz

  A Micro X-Pure szűrővel ellátott kompakt víztisztító a tisztítás során eltávolítja a vízből a baktériumokat, a káros szerves vegyületeket és a klórt. A precíz kijelző pontos tájékoztatást nyújt Önnek a szűrő cseréjének várható időpontjáról. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csapra szerelhető víztisztító

Micro X-Pure, Digitális WP3822/00 Hasonló termékek

Egyszerűen előállítható tiszta víz

digitális PureProtect (szűrőcsere-) figyelmeztetéssel

 • Eltávolítja a baktériumokat, az oldódó ólmot és a káros szerves vegyületeket

  A Micro X-Clean több szűrőből álló rendszer. A rendszer összetevői: korszerű kapilláris membrán, mely több mint 300 milliárd mikropórusával a baktériumok 99,99%-át eltávolítja; a káros, oldódó ólmot eltávolító ioncserélő; finomszemcsés aktív szén, amely a klórozás káros melléktermékeit, az ipari szennyezőanyagokat (pl. a párolgó szerves vegyületeket) és a mezőgazdasági szennyezőanyagokat (pl. a rovarirtó szereket) szűri ki. Eltávolítja a kellemetlen klórt, és megszünteti a rossz ízt és szagot. A szűrő ugyanakkor átengedi a hasznos ásványi anyagokat, melyek fontos szerepet játszanak az emberi egészség megőrzésében.

 • Az LCD kijelző tájékoztat a szűrőcsere időpontjáról

  Az víztisztító elektronikus áramlásmérője az LCD kijelzőn mutatja az aktuális fennmaradó szűrőkapacitást (literben). Amikor a szűrő élettartama végéhez ér, a kijelzőn villogó jelzés jelenik meg, melyről pontosan leolvasható, hogy mikor kell a szűrőt kicserélni.

 • A nagy átfolyás percenként maximum 2 liter átáramlását teszi lehetővé

  A kompakt víztisztító maximális vízárama 2 liter/perc, ami alig tér el a szűretlen víz normál áramlási sebességétől. A víztípus- és módkiválasztó karral válthat a szűretlen áramlás vagy permet, illetve a szűrt permet között.

 • Quick Fit csaptoldatok az egyszerű felszereléshez

  A korszerű víztisztítóhoz számos különböző méretű Quick Fit csaptoldat jár, melyek segítségével a készülék egyszerűen szerelhető fel a csapra. Valódi értelem és egyszerűség.

 • Továbbfejlesztett Quick Twist mechanizmus az egyszerű szűrőcseréért

  A továbbfejlesztett Quick Twist szűrőcserélési mechanizmusnak köszönhetően a szűrőcsere gyors, egyszerű és biztonságos, ami praktikumot és egyszerűséget kölcsönöz a víztisztítónak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: