Csereszűrő csapra szerelhető tisztítóhoz

    Egyszerűen előállítható tiszta víz

    A speciális szűrőrendszer alapja a kapilláris membrán és az ioncserélő, melyek feladata a baktériumok, a káros szerves vegyületek, a klór és az ólom kiszűrése. Kellemesebbé teszi a víz ízét és illatát, és megőrzi a vízben található hasznos ásványi anyagokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csereszűrő csapra szerelhető tisztítóhoz

Micro X-Pure WP3922/00 Hasonló termékek

Egyszerűen előállítható tiszta víz

Micro X-Pure szűrő

  • Eltávolítja a baktériumokat, az oldódó ólmot és a káros szerves vegyületeket

    A Micro X-Clean több szűrőből álló rendszer. A rendszer összetevői: korszerű kapilláris membrán, mely több mint 300 milliárd mikropórusával a baktériumok 99,99%-át eltávolítja; a káros, oldódó ólmot eltávolító ioncserélő; finomszemcsés aktív szén, amely a klórozás káros melléktermékeit, az ipari szennyezőanyagokat (pl. a párolgó szerves vegyületeket) és a mezőgazdasági szennyezőanyagokat (pl. a rovarirtó szereket) szűri ki. Eltávolítja a kellemetlen klórt, és megszünteti a rossz ízt és szagot. A szűrő ugyanakkor átengedi a hasznos ásványi anyagokat, melyek fontos szerepet játszanak az emberi egészség megőrzésében.

  • Továbbfejlesztett Quick Twist mechanizmus az egyszerű szűrőcseréért

    A továbbfejlesztett Quick Twist szűrőcserélési mechanizmusnak köszönhetően a szűrőcsere gyors, egyszerű és biztonságos, ami praktikumot és egyszerűséget kölcsönöz a víztisztítónak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: