Vezeték nélküli telefon

  Vezeték nélküli telefon

  Kényelmes és egyszerű

  Élvezze a könnyed egyszerűséget a Philips XL490 vezeték nélküli telefonnal, amely extra nagy méretű kijelzővel és gombokkal, kényelmes kézibeszélővel és hasznos funkciókkal rendelkezik, úgy mint a hangerőnövelés, hallókészülékkel való kompatibilitás, többmezős telefonbejegyzések és adatvédelmi beállítások. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 14 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli telefon

1, 9"-es kijelző, fehér háttérvilágítás, Kihangosítható kézibeszélő XL4901S/53 Hasonló termékek

Kényelmes és egyszerű

 • 4,8 cm-es (1,9"-es) nagy kontrasztú grafikus kijelző

  4,8 cm-es (1,9"-es) nagy kontrasztú grafikus kijelző

  4,8 cm-es (1,9"-es) nagy kontrasztú grafikus kijelző, fehér háttérvilágítással

 • Speciális adatbiztonság: feketelista, csendes üzemmód, híváskorlátozás*

  Speciális adatbiztonság: feketelista, csendes üzemmód, híváskorlátozás*

  A feketelista korlátozza a megadott telefonszámokról vagy bizonyos számokkal kezdődő telefonszámokról érkező hívásokat. 4 számsort tilthat le. Mindegyik számsor 1-24 számjegyből állhat. Olyan bejövő hívás esetén, amelyik ezen számok egyikével kezdődik, vagy a 4 hívószám egyikével pontosan megegyezik. Csendes üzemmóddal letilthatja a csengőhangokat bizonyos időszakokra. A Híváskorlátozás funkciónak köszönhetően adott telefonszámok vagy bizonyos számjegyekkel kezdődő telefonszámok letiltásával elkerülheti, hogy azok magas telefonszámlát okozzanak. A Név nélküli hívás funkció korlátozza a rejtett számokról bejövő hívásokat. A telefon nem fog csengeni.

 • Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Néha jó tudni még a hívás fogadása előtt, hogy ki a hívó fél. A Hívóazonosító funkció segítségével megtekintheti, hogy ki van a vonal másik végén.

 • Hallókészülékkel is használható - csökkenti a nem kívánt zajt

  Hallókészülékkel is használható - csökkenti a nem kívánt zajt

  Hallókészülékkel is használható - csökkenti a nem kívánt zajt

 • Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  A lágy, borostyánsárga háttérvilágítás révén rossz fényviszonyok között és éjszaka is könnyen olvashatók a billentyűkön lévő karakterek.

 • A kétmezős bejegyzések használatával egy partnerhez 2 telefonszám rendelhető

  A kétmezős bejegyzések használatával egy partnerhez 2 telefonszám rendelhető

  Napjainkban a legtöbb embernek több kapcsolattartási száma van. A partnerlista egyszerűbbé teszi telefonos partnereinek kezelését. Egyszerűen elmenthet két telefonszámot a három különböző névmező (otthoni, munkahelyi vagy mobil) alá.

 • Egyérintéses hangerőnövelés az extra hangosság érdekében

  Egyérintéses hangerőnövelés az extra hangosság érdekében

  Néha azt szeretné, hogy a hívó fél kissé hangosabban beszéljen? Az egyérintéses hangerőnövelő gombbal azonnal több mint 12 dB-lel* megnövelheti a hangerőt a fülhallgatóban, illetve több mint 8 dB-lel* a kihangosított hangszóróban. Így már minden szót hangosan és tisztán hallhat. Nem fog többé semmit félreérteni a beszélgetések során. *a mérés a legkisebb hangerőszint és a maximálisra növelt hangerőszint arányán alapul. A hangerőnövelő gomb első megnyomásakor nem ajánlott a kézibeszélőt a fülhöz közel tartani. A megnövelt hangerő a beszélgetés végén visszatér a normál értékre.

 • A 3 közvetlen memóriaelérési gomb segítségével azonnal hívhatja szeretteit

  Mostantól minden eddiginél könnyebb az Ön számára fontos emberek felhívása. Egyetlen érintéssel tárcsázhat, így ezentúl nem kell újra kikeresnie a telefonszámokat, egyetlen gombnyomással kapcsolatba léphet a másik féllel.

 • A kihangosítható kézibeszélő segítségével szabaddá teheti a kezét

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

Összes specifikációt mutat
 • *A funkció használatához szükség van a Hívóazonosító szolgáltatásra való további előfizetés meglétére. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi hálózati szolgáltatójával.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: