Termékek

Akár 50% kedvezmény*

Philips termékekre

   

A Shellnél most különösen örömteli pillanatok várják, hiszen akár 50 % kedvezménnyel vásárolhatja meg a kijelölt Philips termékeket.

 

Régóta vágyik már egy praktikus Philips gépre? Vagy családját, szeretteit szeretné meglepni vele? 

 

Térjen be az Önhöz közeli Shell töltőállomásra, tankoljon legalább 25 liter minőségi Shell üzemanyagot, majd fizetéskor használja ClubSmart kártyáját, és kérje a tankolásért járó 10%-os Philips kedvezménykupont a kasszánál! Minimum 25 liter Shell V-Power Nitro+ üzemanyag tankolása esetén 2 kupont, legalább 25 liter Shell FuelSave vagy Shell AutoGas üzemanyag tankolása esetén 1 kupont adunk ajándékba.

Tankolásaival így könnyen megszerezheti a kuponokat az áhított kedvezményhez. Amennyiben összegyűlt a szükséges kedvezménykupon, látogasson el a www.philips.hu/shellpromo weboldalra, váltsa be kuponjait, és rendeljen Philips termékeket kedvezményesen!

 

A kuponokat tankolás nélkül 599 ClubSmart pontért is megszerezheti.

Kedvezménykupon kiadása: 2016. 10. 03. és 2017. 02. 05. között.

Kedvezménykupon beváltása: 2017. 02. 19-ig.

 

A kedvezménykuponok az ECD Retail Kft. által üzemeltetett webáruházban, a www.philips.hu/shellpromo weboldalon használhatók fel, a kijelölt Philips termékekre, a készlet erejéig. A termékek vásárlásakor egyszerre több kupon is beváltható, de legfeljebb a szórólapon feltüntetett maximális mértékű kedvezmény eléréséig.

*A kedvezmény az ECD Retail Kft. által a www.philips.hu/shellpromo weboldalon megadott fogyasztói árhoz képest értendő. A kijelölt termékek részletes leírása a www.philips.hu/shellpromo oldalon található. A Karácsonyi Ajánlatban szereplő termékek csak 2016. 11. 07-től rendelhetők. Az ECD Retail Kft. által üzemeltetett webáruházban a kedvezménykuponok felhasználásával megrendelt termékek megvásárlása az ott meghirdetett feltételek szerint történik. A kiszállítás költsége a vevőt terheli. A ClubSmart pontbeváltási ajánlat visszavonásig érvényes. A kupon átvételével a vásárló elfogadja a promóció szabályzatát. A Shell fenntartja a jogot a promóció szüneteltetésére, megszüntetésére, visszavonására vagy bármikor történő megváltoztatására. További részletek a töltőállomásokon, a szórólapon és a promóciós szabályzatban. A promóciós szabályzat megtalálható itt.