HU-Banner-Eco-topic-page

Porszívó típusaink

Porzsákos porszívónk páratlan szívóteljesítménnyel bír, az innovatív és hatékony szívófejek pedig páratlan teljesítményt nyújtanak, mivel a technológia számunkra befektetés.
További információk.

A Philips porszívók európai és ázsiai innovációs központjainkban folyamatosan fejlődnek, így mindig megújulva képesek egyre magasabb minőségű teljesítményt nyújtani. A Philips porzsákos porszívó központi eleme a Philips porszívók termékskálájának, ezért tervezőcsapatunk különös figyelemmel dolgozik rajta. Porzsákos termékcsaládunk páratlan szívóteljesítménnyel bír, az innovatív és hatékony szívófejek pedig példa nélkül álló teljesítményt nyújtanak, mivel a technológia számunkra befektetés. Mindemellett a porzsákok selejtezési folyamatára is odafigyelünk, ezért gondoskodunk arról, hogy a kukába helyezésük higiénikus és egyszerű legyen. Porzsákos porszívóinkban gondosan megtervezett, többrétegű szűrőrendszerrel rendelkező szűrők működnek, így a porszívóból kilépő levegő tisztább, mint amit beszív. Porzsákjaink skálája szőnyegekhez és padlókhoz is kiemelkedő tisztítási megoldást nyújt.
   
 • Nagy szívóerő
 • Akár 5 l-es portartály
 • Nagy teljesítményű, szabványos s-bag porzsákok

A porzsák nélküli porszívóban Philips PowerCyclone technológia működik, ami a porszívóba kerülő por és kosz leghatékonyabb szétválasztását biztosítja az alapos tisztítás érdekében.
További információk

A porzsák nélküli porszívóban Philips PowerCyclone technológia működik, ami a porszívóba kerülő por és kosz leghatékonyabb szétválasztását biztosítja. A porszívó hosszú távú teljesítményre készült, és nincs szükség hozzá porzsákra. Ezek a készülékek a koszt egy kis tartályban gyűjtik össze, ami szükség esetén üríthető, és nem csökkenti a szívóteljesítményt a takarítás során. A portartály látható, így bármikor fel tudja mérni, mennyi kosz és hulladék gyűlt össze, és könnyedén kiürítheti a rekeszt, ha megtelt. Minden porzsák nélküli porszívónk olyan teljesítményt nyújt, ami megfelel az alapos takarításhoz. Nagy erővel rendelkeznek, használatuk mégis könnyű.
   
 • PowerCyclone technológia
 • Könnyen üríthető portartály
 • AeroSeal szívófejjel is rendelhető

A Triple-Acceleration technológián alapuló innovatív megoldásunk a porszívózást, a nedves törlést és a szárítást egyesíti, így minden kemény padlót könnyedén feltakaríthat a víz segítségével.
További információk

A Philips nedves porszívók használata könnyű, és úgy nyújtanak kiemelkedő tisztítási teljesítményt, hogy közben időt, energiát és vizet spórolnak. A kemény padlók alapos tisztításához vizet kell használnia. A Triple-Acceleration technológián alapuló innovatív megoldásunk a porszívózást, a nedves törlést és a szárítást egyesíti, így minden kemény padlót könnyedén feltakaríthat a víz segítségével. Legyen szó száraz vagy ragadós piszokról, foltokról, finomporról vagy morzsákról, a Philips nedves takarítókészülékei mindezt egy mozdulattal eltávolítják, és csak a ragyogó padlót hagyják maga után. Gyengéden bánnak a padlóval, így visszahozzák az eredeti ragyogást. Minden kemény padlóra alkalmasak, pl. fa, laminált, csempe, kő, linóleum. És ami még fontosabb: megválhat felmosórongyától és vödrétől, elég ha felporszívózik. Kevesebb idő és erőfeszítés, mégis kitűnő eredmény. Kevesebb munka – több idő az élet jó dolgaira.
   
 • Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben
 • Kiemelkedő teljesítmény minden kemény padlón
 • 50%-kal kevesebb erőfeszítés. 50%-kal kevesebb idő.

A Philips nyeles kézi porszívó tökéletes megoldást nyújt a mindennapos kiegészítő és helyi takarítási feladatokra.
További információk

A Philips nyeles kézi porszívó egy gombnyomásra könnyebbé teszi az életét, hiszen tökéletes megoldást nyújt a mindennapos kiegészítő és helyi takarítási feladatokra. A Philips nyeles kézi porszívó nagyszerű teljesítményt biztosít. Használata könnyű, a légáramot nem korlátozza porzsák, könnyű irányításával pedig a nehezen elérhető helyek is megtisztíthatóak. A hosszan tartó szívóteljesítmény a takarítási feladat elejétől a végéig azonos teljesítményt garantál. Minden padlótípussal, így a csempével, fával, kővel is gyengéden bánik, és szőnyegekhez is alkalmas. Válassza ki az Önnek megfelelőt a nagy teljesítményű, 2 az 1-ben, padlókhoz és bútorokhoz is alkalmas, vezeték nélküli nyeles porszívóinktól a vezetékes, HEPA-szűrős, kompakt nyeles porszívókig terjedő skáláról.
   
 • Könnyen használható 2 az 1-ben nyeles készülékek
 • Hosszabban tartó szívóteljesítmény
 • Vezeték nélküli és vezetékes használat

A kézben megtartható porszívó ideális a gyors takarításhoz. A Philips kézi porszívókkal kényelmesen eltüntetheti a lakásban és az autóban naponta összegyűlő koszt és port.
További információk

A kézben megtartható porszívók ideálisak a gyors takarítási feladatokhoz. A Philips kézi porszívók kényelmes megoldást kínálnak a lakásban és az autóban naponta összegyűlő kosz és por eltűntetésére. A vacsora utáni, váratlan foltok és morzsák vagy az állatszőrök egy mozdulattal eltávolíthatóak. A porzsák nélküli, körkörös légáram és az aerodinamikus szívófej-kialakítás a hatékony takarítási rendszer garanciái. Kézi porszívóink könnyen használhatóak, könnyűek és ergonómikusak, mellékelt tartozékaik pedig minden takarítási feladatra alkalmassá teszik őket: az olyan finom felületektől, mint a kanapé, a nehezen elérhető területekig és sarkokig, szőnyegen és kemény padlón egyaránt. Nagy szívóteljesítményük pedig garantálja a hatékony tisztítást. Válassza ki az Önnek megfelelőt kézi készülékeink széles skálájáról: vezetékes vagy vezeték nélküli, nedves vagy száraz, könnyű, otthoni vagy autóba való. Tegye könnyebbé a mindennapokat egy Philips kézi porszívóval.
   
 • Porzsák nélküli, körkörös rendszer
 • Takarítás otthon és az autóban
 • Tartozékok széles listája

Nézze meg videóinkat

További információk porszívóinkról 
Görgetés Élje át az élményt...

PowerPro

PowerCyclone


PowerCyclone technológia egy menetben választja szét a port és a levegőt.


A PowerCyclone technológia egy menetben végzi a takarítást az alábbi 3 hatékony lépésnek köszönhetően:

 • - Az egyenes vonalú és sima felületű levegőbemeneti nyíláson keresztül a levegő
  gyorsan áramlik a PowerCyclone rendszerbe.
 • - A hajlított légcsatorna felfelé áramoltja a levegőt, és közben növeli annak sebességét.
 • - A körkörös kamra tetején lévő kimeneti pengék hatékonyan kiszűrik a port a levegőből

AeroSeal szívófej


Az AeroSeal szívófej egy áthúzásra több port és szöszt szív fel három lépésben:

 • - A különleges kialakítású talp légzáró tömítést képez az optimális szíváshoz
 • - A tömítés szétválasztja a szőnyeg szálait, így mélyről is kitisztítja a port
 • - Az optimális légáram az összes port gyorsan a körkörös rendszerbe továbbítja

Egyszerű használat

Könnyen üríthető portartál

 • A portartályt úgy tervezték, hogy porfellegek nélkül tökéletesen üríthető legyen. Egyedi alakjának és sima felületének köszönhetően a por a tartály egyik oldalán gyűlik össze, és egyenletesen csúszik a porgyűjtőbe.

Célszerű kialakítás

Termékeink külsőjénél a célszerű kialakításra koncentráltunk, nagy kerekekkel, erős fogantyúkkal és új színekkel. Továbbfejlesztettük a felhasználói felületet.

 • Egyszerűen kezelhető gombok
 • Könnyen bontható csatlakozások
 • Finoman működő teleszkópos csövek
 • Nagy méretű kerekek

PerformerPro

Forradalmian új AirflowMax technológia


Optimalizálja a légáramot a portartályban, így a porzsák egyenletesen nyílik ki, ami ezáltal nagyobb szívóerőt eredményez, még a porzsák telítődésekor is*. Teljesítménykihagyások nélkül.

 

*A szívóerő az IEC 60312-1 szabvány szerint lett tesztelve az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH (Philips Consumer Lifestyle B.V., August 2012) külső tesztelési intézet által.

TriActive+ szívófej


A Philips szabadalmaztatott, fejlett, új szívófeje három tisztítási műveletet egyesít: az elöl lévő nagy nyílás a nagyobb darabokat és morzsákat szedi fel, az egyedülálló talp gyengéden megnyitja a szőnyeg szálait, és azok mélyéről is eltávolítja a koszt, az oldalsó kefék pedig a falak és a bútorok mellől is eltávolítják a port és a koszt.

SmartLock csatlakozóegység

SmartLock csatlakozóegység
Teleszkópos csöveink a gyors kioldódásnak köszönhetően könnyen kihúzhatóak és visszacsukhatóak. 

AquaTrio

Gyorsan forgó kefék


A nagy teljesítményű, de mégis gyengéd mikroszálas kefék lenyűgöző, percenkénti 6700-as fordulatszámmal távolítják el a koszt, folyadékokat és foltokat, miközben alkalmazkodnak a padló különböző alakzataihoz. Még a résekbe is benyúlnak. A kefék a víztartályból érkező, folyamatosan áramló tiszta víznek köszönhetően öntisztulóak, a forgó kefék ereje pedig a piszkosvíz-tartályba löki a piszkot.

Háromszoros sebességnövelő technológia

Az AquaTrio egyszerre porszívózza, mossa fel és szárítja meg a padlót, amivel 50%-kal kevesebb időre és erőfeszítésre van szükség a takarításhoz. A gyorsan forgó mikroszálas kefék egyszerre és alaposan távolítják el a piszkot, a foltokat és a folyadékokat, így tökéletes eredményt nyújtanak.
A háromszoros sebességnövelő technológia három tisztítási műveletet végez el egyszerre:

 • Körkörös porszívózás: hatékony a por és a lazább szennyeződések eltávolításában
 • Felmosás: az első gyorsan forgó kefe hatékonyan távolítja el a foltokat és pecséteket
 • Szárítás: a második gyorsan forgó kefe felszívja a maradék vizet, amivel közel 50%-kal csökkenthető a száradási idő*


*Egy 2200 W teljesítményű porszívó működésével és a hagyományos felmosási művelettel összehasonlítva

A Philips padlóápolás 40 évnyi innovációja

A Philips 1951-ben az SZ325 és SZ250 készülékekkel lépett be a padlóápolás világába. Az első években a Philips egy helyi, holland gyártó porszívóit forgalmazta. 1972-ben a Philips integrálta a padlóápolási részleget. Az elmúlt 40 évben a Philips innovatív és gondosan kidolgozott termékekkel jelent meg a piacon, amelyek a nagy teljesítményű tisztításra fókuszáltak. Az olyan újításokkal, mint a teleszkópos cső és az infravörös távvezérlés, a Philips vezető szerepet töltött be a takarítóeszközök használatát és kezelhetőségét javító fejlesztésekben. Büszkék vagyunk az olyan termékeinkre, mint például a Performer, a páratlan szívóerejű, valaha épített legnagyobb teljesítményű porszívó.


Kattintson a nyilakra és a körökre a teljes bemutató megtekintéséhez.

1951 - A kezdet: az első Philips porszívók

A Philips 1951-ben lépett be a padlóápolási piacra egy holland gyártó, a Van Der Heem porszívóinak értékesítésével.

1964

1964 - A Philips bemutatja a forgó tömlőcsatlakozással és kábelcsévélővel felszerelt porszívóját, ami kora egyik igen fejlett készülékeként sokat javít a porszívók kezelhetőségén.

1972 - Megszületik a Philips padlóápolási részlege

1972-ben a Philips a holland gyártó, a Van Der Heem megvásárlásával a vállalatba integrálja a padlóápolási részleget.

1980-as évek - Innováció

A '80-as években a Philips több innovatív megoldást bemutatott, köztük a vezetékes távvezérlést, valamint a port kiszűrő és tiszta kifújt levegőt biztosító AFS Micro szűrőt.

1990-es évek - Új funkciók

A '90-es években a Philips – továbbra is a kiemelkedő teljesítményt biztosító, új innovációkra összpontosítva – bevezeti az infravörös távvezérlőt, a piacon elsőként. Az új funkció még könnyebbé teszi a porszívók használatát. Ugyanebben az évtizedben vezettük be a turbó kompresszormotort – ez a hatékony, kis méretű motor olyan kicsi, de erős porszívók létrehozását tette lehetővé, mint a Mobilo.

2000-2005 - Szívófej-technológia

A Philips mindig is nagy figyelmet fordított a szívófej-technológiára, ami a porszívók kulcsfontosságú eleme. A 2001-ben bemutatott, forgó mikroszálas párnával működő SuperParquet szívófejet gyorsan követte a TriActive szívófej 2003-ban. A jellegzetes szívófej azóta is igen népszerű a porszívó-tulajdonosok körében.

2005-2010 - Kompakt és porzsák nélküli készülékek

A kompakt porszívók termékcsaládját 2001-ben vezettük be a Specialist készülékkel, ami sokoldalú tisztítási megoldásokat biztosított.

A népszerű Marathon 2005-ös piacra vitelével a Philips belépett a hosszú időn át is nagy tisztítóerőt nyújtó porzsák nélküli kategória világába.

A Philips a porzsákos porszívók körében is folytatta az innovatív munkát. Legnépszerűbb termékünk, a Performer a Philips legnagyobb számban eladott porszívója: 1,8 millió háztartásban teljesít szolgálatot, és még mindig nagy kedvenc.

2010 és később

Továbbra is nagyban építünk tervezői hátterünkre, innovatív, új technológiáinkra, és azon dolgozunk, hogy kitűnjünk a porszívók teljesítménye terén azáltal, hogy termékeinket minden bemutatáskor új funkciókkal és technológiai javításokkal fejlesztjük tovább.

Tele vagyunk innovatív ötletekkel, az ihletést pedig porszívóink tulajdonosai adják, így biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb még hátra van. Célunk, hogy meglepetést okozzunk gondosan kidolgozott, innovatív takarítási megoldásainkkal, amelyek a legjobb tisztítási eredményt biztosítják minden padlón, és sem kivitel, sem teljesítmény terén nem érik be kevesebbel.

Termékek összehasonlítása

Termékek összehasonlítása

Tekintsen meg minden terméket, és hasonlítsa össze őket, mielőtt dönt.

Azonnali indítás 

Kérje hírlevelünket

Adja meg e-mail címét

Feliratkozás
Adatvédelmi nyilatkozat

Támogatásra van szüksége?

Tekintse át részletes támogatási információinkat az interneten, vagy forduljon hozzánk.

Támogatás