Üdvözöljük! Már vártunk Önre.

Philips TV

Tapasztalja meg, hogyan fogalmaztuk újra a televízió jelentését a formatervezésünkkel, a Smart TV készülékkel és az intelligens interakcióval

Görgessen és fedezze fel

Ismerje meg díjnyertes
Ultra HD TV-készülékünket

Smart TV

Miért csak TV-t nézne, amikor szórakoztató, információs és közösségi online tartalmak egész tárházát élvezheti a nappalija kényelméből?

A Philips Smart TV segítségével élvezheti az online megtekintést, valamint számtalan online alkalmazást, böngészhet az Interneten, filmeket kölcsönözhet, folyamatosan csatlakoztatva lehet a Facebook és Twitter oldalakhoz, és még számos egyéb funkciót élvezhet.

További részletek Bezárás Lásd a Smart TV-ket Videó lejátszása

Videoajánlások és keresőmező

Soha többet nem fogja azt mondani, hogy „ma nincs semmi a TV-ben, ami érdekelne”.

Az ajánlásokat tartalmazó területünk speciális javaslatokat tartalmaz az Ön megtekintési preferenciái alapján, a keresőmező pedig lehetővé teszi, hogy egyszerűen rákeressen a kedvenc videotartalmára és Smart TV alkalmazásaira, így mindig vár Önre valami újdonság.

Alkalmazások

Egyszerűen kiválaszthatja, rendezheti és élvezheti a alkalmazásokat tetszése szerint. Az olyan mindennapi alkalmazásoktól kezdve, mint a Skype, Twitter, Facebook és YouTube, az igény szerinti videóig, online TV-ig, játékokig, hír- és időjárás-előrejelzési alkalmazásokig – még soha nem volt ilyen egyszerű az online világ elérése a TV-készüléken.

Skype

Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype alkalmazás segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a TV-készüléken. Csak ellenőriznie kell, hogy a TV-készülék rendelkezik-e beépített kamerával, vagy szükséges-e külön megvásárolt kamera.

Cloud Explorer alkalmazás

Megtekintheti fényképeit és videóit, vagy hallgathatja zenefájljait a Cloud Explorer alkalmazással a TV-készülékén, vagy bármely, az alkalmazást használó TV-készüléken. Csak meg kell nyitnia a Cloud Explorer alkalmazást a Cloud TV készüléken, be kell jelentkeznie a Felhőn belül az Ön számára biztosított tároló fiókba, és már élvezheti is a Felhőben tárolt bármely tartalmat. Ilyen egyszerű az egész.

Intelligens interakció

Az Ön TV-je. Az Ön otthona. Az Ön élménye.

Kapcsolatban lehet a TV-készülékével a ház minden pontjából.

Megoszthatja valamely okoskészüléke tartalmát a TV-készüléken, TV-készülék és TV-készülék között a házon belül, sőt még a TV-készülékről az okoskészülékre is. Mindig Ön irányít.

További részletek Bezárás Lásd a Smart TV-ket
iphone, ipod, ipad, tv
 • Kivitel

  Üdvözöljük a televízió új formavilágában.

  A Philips TV túllépte a hagyományos televízió határait, hogy átalakítsa a televíziózásról alkotott fogalmunkat – és a televízió-készülékek kinézetét – egyszer s mindenkorra.

  Az ötlet megszületésétől kezdve, a fejlesztésen át még a legkisebb részletekben is megtaláljuk a szépséget. A szenvedélyt, a kreativitást eredeti anyagokkal ötvözzük, hogy az Ön életterét és életstílusát szebbé és jobbá tevő formákat, kereteket és állványokat kínálhassunk.

  További részletek Bezárás Mutassa az összes TV-t Videó lejátszása
 • Keret nélkül még jobb!

  Minél vékonyabb televízió-kereteket készítünk, a készülékek annál inkább illeszkednek a környezetbe. Mert néha az teszi a legnagyobb hatást, ami nincs ott.

  További részletek Bezárás Mutassa az összes TV-t
 • Állványok

  Az állványainkat úgy terveztük, hogy a TV-készülékek könnyebbnek, szinte lebegőnek tűnjenek. Az eredmény? Karcsú és minden részletükben gyönyörű TV-készülékek.

  További részletek Bezárás Mutassa az összes TV-t
 • Anyag és kivitel

  Az eredeti anyagoktól a semleges és klasszikus színkombinációkig – az általunk használt minőségi anyagok és felületek kifejezetten úgy lettek kiválogatva, hogy gyönyörűen illeszkedjenek a különféle belső terekhez.

  További részletek Bezárás
  Mutassa az összes TV-t
 • Ultra HD technológia

  EISA díj

  Díjnyertes Képminőség technológiánk örökségére építve négyszer jobb képminőséget biztosítunk Önnek legújabb, díjnyertes innovációnkkal: Philips Ultra HD TV a hagyományos Full HD TV felbontásának négyszeresével.

  A több mint 8 millió pixelnek és az egyedülálló Ultra felbontás felkonvertálási technológiánknak köszönhetően az eredeti tartalomtól függetlenül jobb képet élvezhet. Nagyobb élesség, nagyobb mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és hibátlan részletek. Ablak egy új világra.

  Véleményünkkel nem vagyunk egyedül, készülékünk 2013 Legjobb Európai Ultra HD TV Díjban részesült. Győződjön meg róla, mit is jelent a tapasztalat.

  További részletek Bezárás Fedezze fel az Ultra felbontást Mutassa az összes TV-t
  Legújabb innovatív megoldásunk, az Ultra Pixel HD képminőségért felelős engine teljesen új szintre emeli a képminőséget.
  A képminőség feldolgozására szollgáló algoritmusai bármilyen bemeneti képet a legjobb Ultra HD felbontásúvá varázsolnak a képernyőn. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videókat néz vagy natív Ultra HD tartalmakat, a Philips megismerteti Önnel a tökéletes Ultra HD élesség fogalmát.
 • Úttörők a képminőség terén

  Nagy az esélye, hogy az Ön által az életében látott első TV-készülék egy Philips volt. Sőt, valószínűleg ez volt az Ön nagyapja által látott első TV-készülék is. 1940 óta úttörők vagyunk a TV-iparban, és hagyományosan a kiemelkedő innovációs tevékenységre és kiváló képminőségre építünk.

  Továbbá a legelső TV-készülékünk forgalomba hozatala óta az a célunk, hogy az Önök számára elérhetővé tegyük a leginkább hasznos innovatív megoldásokat. Így akár a TV-adást nézi, akár az Internetet használja, vagy játékokkal játszik, minden eddiginél tisztább, élesebb, simább és magával ragadóbb képminőséget élvezhet. Ismerje meg a Philips jelenlegi díjnyertes képminősége mögötti hagyományokat.

  További részletek Bezárás Mutassa az összes TV-t Videó lejátszása
  A nagyítás aktiválása
  nagyító
 • a robot jobbra repül a robot balra repül
  egy tv-készülék a robot belép a tv-készülékbe

  PMR – Minden részlet látható

  Ugye örülne, ha valósághűbbek lennének az akciójelenetek a tévében? Mostantól, a Philips Perfect Motion Rate szabványának köszönhetően tényleg valósághűbbek lesznek.

  A Perfect Motion Rate az egyedi videofeldolgozás, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerőszabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám kiválóbb képminőséget jelent.

  További részletek Bezárás Videó lejátszása
 • Mozgás
  Kontraszt
  Szín
  Élesség
  Ultra 900 Hz PMR
  4 milliárd pixel feldolgozási kapacitás
  A mozgás rendkívül éles megjelenítése és tökéletesen folyamatos mozgás
  Tökéletes kontraszt: 2 000 000 : 1
  Dinamikus kontraszt 6400 különböző zónában
  A legmélyebb fekete és a legragyogóbb fehérek javítják a részleteket a világos és sötét jelenetekben.
  Tökéletes szín: 2250 billió szín
  Élénk színek ultra színtónusokkal és természetes bőr- és fehértónusokkal
  Kivételes élesség és valódi természetes részletek
  Perfect motion: 1400 Hz PMR
  2 milliárd pixel feldolgozási kapacitás
  A mozgás rendkívül éles megjelenítése és tökéletesen folyamatos mozgás
  Tökéletes kontraszt: 2 000 000 : 1
  Dinamikus kontraszt 6400 különböző zónában
  A legmélyebb fekete és a legragyogóbb fehérek javítják a részleteket a világos és sötét jelenetekben.
  Tökéletes szín: 2250 billió szín
  Élénk színek ultra színtónusokkal és természetes bőr- és fehértónusokkal
  Szuper felbontás: Tűéles kontúrok és finom részletek
  Ultra motion: 800 Hz PMR
  1 milliárd pixel feldolgozási kapacitás
  A mozgás rendkívül éles megjelenítése és természetes, folyamatos mozgás
  Ultra magas kontraszt: 500 000 : 1
  Dinamikus kontraszt 6400 különböző zónában
  Legmélyebb fekete és legvilágosabb fehérek
  Ultra színvisszaadás: 4 billió szín
  Élénk színek és mega színtónusok
  Szuper felbontás: Tűéles kontúrok és finom részletek
  Mega mozgás: 200 Hz-es PMR
  Kiemelkedő élességű mozgó jelenetek
  Ultra magas kontraszt: 500 000 : 1
  Dinamikus kontraszt 6400 különböző zónában
  Legmélyebb fekete és legvilágosabb fehérek
  Mega sok szín: 69 milliárd szín
  Élénk színek
  Javított élesség: Tűéles kontúrok
  Javított mozgás: 100 Hz-es PMR
  Javított mozgásélesség
  Mega kontraszt: 500 000 : 1 dinamikus kontraszt
  Legmélyebb fekete
  Mega sok szín: 69 milliárd szín
  Élénk színek
  Javított élesség: Tűéles kontúrok

  Képminőség-javító rendszerek

  Élvezze a kivételesen tiszta képeket – bármilyen forrásból.

  A speciális képminőség-javító rendszereink a szem által érzékelhető négy elemre koncentrálnak: mozgás, kontraszt, szín és élesség.

  A képminőség-feldolgozó rendszerek digitálisan beállítják és optimalizálják a képminőséget, hogy borotvaéles képeket adjanak, elképesztő színekben, részletességgel és mélységben – mindig, minden forrásból .... Így akár online videót néz, akár egy kiemelkedő minőségű Blu-ray filmet – mindkettőt élvezni fogja.

  További részletek Bezárás Mutassa az összes TV-t

  Ultra Pixel HD

  Legújabb innovatív megoldásunk, az Ultra Pixel HD képminőségért felelős engine teljesen új szintre emeli a képminőséget. A képminőség feldolgozására szollgáló algoritmusai bármilyen bemeneti képet a legjobb Ultra HD felbontásúvá varázsolnak a képernyőn. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videókat néz vagy natív Ultra HD tartalmakat, a Philips megismerteti Önnel a tökéletes Ultra HD élesség fogalmát.

  Mutassa az összes TV-t További részletek Bezárás

  Perfect Pixel HD

  Úgy van kialakítva, hogy a legfejlettebb villódzásmentes képeket biztosítsa, páratlan élesség és tisztaság mellett. A képet alkotó minden egyes képpont javításra kerül, hogy jobban igazodjon a környező képpontokhoz. Az eredmény az éles kép, a természetes részletgazdagság, az élénk színek, a kiváló kontraszt és az egyenletes, természetes mozgás egyedülálló kombinációja.

  Mutassa az összes TV-t További részletek Bezárás

  Pixel Precise HD

  Sikeres Pixel Plus alapjainkra építve a HD (nagyfelbontású) képminőséget a következő szintre emeltük. A Super Resolution technológia – a mozgás élességének és a finom részletek biztosításának következő lépése – használatával a legjobb Full HD TV képminőséget biztosítjuk, a tartalomtól függetlenül. Így legyen szó akár online videomegtekintésről, akár egy kiváló minőségű Blu-ray filmről – mindkettőt élvezheti.

  Mutassa az összes TV-t További részletek Bezárás

  Pixel Plus HD

  Fejlett digitális képfeldolgozó technológiánk növeli a mozgás élességét és fantasztikus kontrasztot biztosít. Mit jelent ez az Ön számára? Hihetetlenül részletes és mély, borotvaéles képet, mindig és bármilyen forrásból.

  Mutassa az összes TV-t További részletek Bezárás

  Digital Crystal Clear

  Élvezze a rendkívül tiszta képeket bármilyen forrásból. Ez a képminőség-javító újításokból álló csomag digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

  Mutassa az összes TV-t További részletek Bezárás
 • 3D Max

  A tökéletes 3D élmény

  A Philips 3D Max technológia fantasztikus, élethű 3D képeket nyújt Full HD minőségben azáltal, hogy okosan szinkronizálja az általa az elemes 3D Max szemüveg és a Smart 3D Full HD TV között küldött jeleket – és mindezt egy szempillantás alatt. Az Ambilight funkcióval kombinálva ez a legkiválóbb moziélményt kínálja az otthonában.

  Easy 3D

  A legkényelmesebb 3D élmény

  A Philips Easy 3D segítségével órákon át élvezheti a tévézés kényelmét a passzív 3D technológiának és az Easy 3D szemüvegnek köszönhetően, amelyek mélységet, hibátlan képminőséget és maximális kényelmet biztosítanak, villódzás nélkül. Az Ambilight funkcióval párosítva pedig még kiválóbb lesz az élmény.

  2D - 3D átalakítás

  2D tartalom átalakítása lélegzetelállító 3D élménnyé

  Nézze teljes filmgyűjteményét élénk és hibátlan 3D-ben – még a régi fekete-fehér klasszikusokat is. A minőségi 2D–3D konvertálás biztosítja, hogy az olyan részletek, mint például a feliratok, állandó mélységben jelennek meg. És mivel a konvertálás valós időben történik, Önnek soha nem kell várnia.

  3D mélység beállítása

  3D, ahogyan Ön szereti

  Mindenki másképpen érzékeli a 3D-t. Ezért teszi lehetővé a Philips a 3D mélységi szint személyre szabott beállítását. Az egyedülálló beállítás lehetővé teszi az Önnek leginkább megfelelő 3D-hatás szintjének kiválasztását, így a tartalom megtekintése kényelmesebb az Ön szeme számára.

  3D TV

  Vannak dolgok, amelyek a nappali nyújtotta kényelemben a legélvezetesebbek.

  Egy gyors autós üldözésben való részvétel nem az az időtöltés, amit mindenki szívesen választana, de mindez élénk 3D-ben már más. Érezze a száguldás szelét az arcán – méghozzá a nappalija kényelmében.

  Bezárás További részletek Lásd a 3D TV-ket

Ambilight

A megtekintés életre keltése

A hagyományos TV-ktől eltérően az Ambilight egy puha ragyogást képez a képernyő körül, amely pontosan követi a képernyőn történteket, így még magával ragadóbb vizuális élményt biztosítva.

Beállíthatja a megtekintési hatás intenzitását is, valamint programozhatja úgy az Ambilight funkciót, hogy az tökéletes hatást adjon, a TV mögött lévő fal színétől függetlenül – így minden környezetbe illeszkedik.

További részletek Bezárás Lásd az Ambilight TV-ket Videó lejátszása
Kattintson ide és fedezze fel a csodát
Az Ambilight bekapcsolása: BE (3 oldalú) / BE (4 oldalú) / KI

TV-kínálat

Egy TV-készülék kiválasztása személyre szóló. Akár egy filmet néz, akár az Internetet böngészi,
mi rendelkezünk az Ön számára – és a lakása belső teréhez – megfelelő Smart TV-készülékkel.
*A műszaki adatok ország- és típusfüggőek.

 • 9000

  • Ultra HD felbontás
  • 3-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • DesignLine

  • 3-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz-es PMR
  • Skype
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • Elevation

  • 4-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz-es PMR
  • Ultravékony
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • 8000

  • 3-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz-es PMR
  • Beépített fényképezőgép
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • 7000

  • 3-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz-es PMR
  • Beépített fényképezőgép
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • 6000

  • 2-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz-es PMR
  • Skype
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • 5000

  • 2-oldalas Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz-es PMR
  • Skype
  • Wi-Fi tanúsítványú
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz-es PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi tanúsítványú*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz-es PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Kis képernyők

  • 200 Hz-es PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • DesignLine sorozatú 3D Smart LED TV

   Határozottan más
   46", 55"
  • DesignLine sorozatú 3D Smart LED TV

   A televízión túl – innovatív művészet

   A Philips DesignLine forradalmi, lebegő üveg kialakítása szavakkal leírhatatlan. Vagy talán mégsem? Olyan szavak jutnak az ember eszébe, mint a szemet gyönyörködtető, innovatív és kiváló teljesítményű. És persze lélegzetelállító…

  • 9000-es sorozatú Ultra HD Smart ultravékony LED TV

   Díjnyertes teljesítmény
   65"
  • 9000-es sorozatú Ultra HD Smart ultravékony LED TV

   A felbontás újrafogalmazása
   84"
  • 9000-es sorozatú Ultra HD Smart ultravékony LED TV

   Az Ultra HD LED TV Ambilight technológiával

   Tapasztalja meg a Philips 9000-es sorozatú Ultra HD TV felülmúlhatatlan teljesítményét és képtisztaságát. Az Ultra HD Pixel engine hatmagos feldolgozást alkalmaz, így borotvaéles képeket biztosít a natív 4K és FHD tartalmaknál is.

  • 9000-es sorozatú Ultra HD Smart ultravékony LED TV

   Az Ultra HD LED TV Ambilight technológiával

   Tapasztalja meg a Philips 9000-es sorozatú Ultra HD TV felülmúlhatatlan teljesítményét és képtisztaságát. Az Ultra HD Pixel engine hatmagos feldolgozást alkalmaz, így borotvaéles képeket biztosít a natív 4K és FHD tartalmaknál is.

  • Elevation Ultra Slim LED TV

   Egy ragyogó ötlet még ragyogóbbá vált
   60"
  • Elevation Ultra Slim LED TV

   Ultravékony LED TV 4-oldalas Ambilight XL technológiával

   Élvezze a minden eddiginél magával ragadóbb vizuális élményt az Elevation Full HD LED TV-vel. A 4-oldalas Ambilight XL olyan benyomást kelt, mintha a TV egy fényudvar közepén lebegne. Függetlenül attól, hogy felszereli a falra, vagy az innovatív átlátszó állványunk kínálta lehetőséget választja, az ultravékony méretek és az eredeti anyagok egyedülálló ötvözete garantáltan elkápráztat mindenkit.

  • 8000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Felemelő szórakozásélmény
   40", 46", 55"
  • 8000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Nagy teljesítményű LED TV Ambilight funkcióval

   Páratlan teljesítmény a részletekben: A Philips nagy teljesítményű 8000-es sorozat elébe megy az Ön igényeinek és kívánságainak, teljes mértékben integrálva a legújabb technológiát egy vékony készülékbe. Az Ön TV-készülékébe.

  • 7100-as sorozatú 3D Smart LED TV

   A stílus és innováció újraértelmezése
   42", 47", 55"
  • 7000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   A stílus és innováció újraértelmezése
   42", 47", 55"
  • 7100-as sorozatú 3D Smart LED TV

   Az Ultra Slim LED TV Ambilight technológiával

   Adjon új dimenziót életéhez a Philips 7100-as sorozatú 3D Smart LED TV-jével. A beépített kamera és a Skype™ program könnyebbé teszi a kapcsolattartást. Vagy dőljön hátra, és merüljön el az Easy 3D és a 3-oldalas Ambilight nyújtotta élményekben. Az Ön TV-je – az Ön választása.

  • 7000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Az Ultra Slim LED TV Ambilight technológiával

   Adjon új dimenziót életéhez a Philips 7000-es sorozatú 3D Smart LED TV-jével. A beépített kamera és a Skype™ program könnyebbé teszi a kapcsolattartást. Vagy dőljön hátra, és merüljön el az Easy 3D és a 3-oldalas Ambilight nyújtotta élményekben. Az Ön TV-je – az Ön választása.

  • 6000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Szépség és tudás
   42", 47", 55", 60"
  • 6000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Az Ultra Slim LED TV Ambilight technológiával

   Adjon új dimenziót a nézői élményéhez a Philips 6000-es sorozatú 3D Smart LED TV-jével. Ne tévessze meg a vékony kialakítás – funkciók egész tárháza rejtőzik benne, mint például a Skype™, az Easy 3D, a 2-oldalas Ambilight és egyebek.

  • 5000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   Utazás a képernyőn túlra
   32", 42", 47", 50"
  • 5000-es sorozatú 3D Smart LED TV

   3D Smart LED TV Ambilight technológiával

   Engedje át magát az élménynek online és offline – a Philips 5000-es sorozatú, Ambilight technológiát alkalmazó 3D Smart LED TV-vel. Élvezze a Full HD LED élénk képminőségét, a Smart TV végtelen lehetőségeit, és az eddigi legkényelmesebb 3D élményt.

  • 4500-as sorozatú 3D Smart LED TV

   Szerezzen közeli, személyes élményt
   32", 40", 46", 55"
  • 4300-as sorozatú 3D LED TV

   Már készítheti is a pattogatott kukoricát
   32", 40", 46", 55"
  • 4390-es sorozatú 3D Slim LED TV

   Már készítheti is a pattogatott kukoricát
   39", 47"
  • 4200-as sorozatú Smart LED TV

   Fedezze fel a puszta nézői tapasztalaton túlmutató élményt
   32", 39", 42", 46", 50"
  • 4500-as sorozatú 3D Smart LED TV

   Ismerje meg a 3D Smart LED TV-t

   Váljon az események részesévé online és offline a Philips 4500-as sorozatú 3D Smart LED TV-vel. Ismerje meg a Pixel Plus HD rendszer alkotta lenyűgöző 3D élményt és az online tartalom világát tiszta, élénk és részletgazdag minőségben. Könnyed csatlakozás a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően.

  • 4390-es sorozatú 3D Slim LED TV

   3D Slim LED TV hozzáadott adrenalinnal

   Élvezze a szórakozást a Philips 4398-as sorozatú, ragyogó LED-es képminőségű 3D LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszerű készüléken a kedvenc 3D tartalom élénk részletességgel kel életre.

  • 4300-as sorozatú 3D LED TV

   3D LED TV – hozzáadott adrenalinnal

   Élvezze a szórakozást a Philips 4300-as sorozatú, ragyogó LED-es képminőségű 3D LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszerű készüléken a kedvenc 3D tartalma élénk részletességgel kel életre.

  • 4200-as sorozatú Smart LED TV

   Csatlakoztatva a Smart LED TV segítségével

   Könnyedén csatlakozhat az online tartalomvilághoz a Philips 4200-as sorozatú, beépített Wi-Fi-vel rendelkező Smart LED TV-vel. A Digital Crystal Clear rendszernek köszönhetően rendkívül tiszta, élénk képeket élvezhet bármilyen forrásból. Kapcsolódjon a szórakozáshoz.

  • 3200-as sorozatú Smart LED TV

   Fedezze fel a puszta nézői tapasztalaton túlmutató élményt
   32", 39", 40", 46"
  • 3100-as sorozatú Full HD Slim LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   32"-es HD, 32"-es FHD, 39"-es, 40"-es, 42"-es, 47"-es
  • 3100-as sorozatú LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   50"
  • 3080-as sorozatú Full HD LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   32"-es HD, 39"-es, 40"-es, 50"-es
  • 3070-es sorozatú Full HD LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   32"-es HD, 40"-es
  • 3000-es sorozatú Smart LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   32", 39", 40"
  • 3200-as sorozatú Smart LED TV

   Csatlakoztatva a Smart LED TV segítségével

   Fedezze fel az online tartalmak egész tárházát a Philips 3200-as sorozatú, beépített Wi-Fi-vel rendelkező Smart LED TV-vel. A Digital Crystal Clear rendszernek köszönhetően rendkívül tiszta, élénk képeket élvezhet bármilyen forrásból. Kapcsolódjon a szórakozáshoz.

  • 3100-as sorozatú Full HD Slim LED TV

   Élvezze a LED TV-t!

   Élvezze az éles, tiszta képeket a Philips 3188-as sorozatú Digital Crystal Clear, Full HD LED TV-jén. Ez a sorozat egyesíti az élénk képeket, a nagyszerű hangzást és a minimalista TV-formatervezést. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja az emlékezetes nézői élményt.

  • 3100-as sorozatú LED TV

   Élje át a LED TV élményét

   Élvezze az éles, tiszta képeket a Philips 3100-as sorozatú Digital Crystal Clear LED TV-jén. Ez a sorozat maga az élénk kép, nagyszerű hangzás és minimalista TV-kivitel mintapéldája. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja az emlékezetes nézői élményt.

  • 3080-as sorozatú Full HD LED TV

   Élvezze a LED TV-t!

   Élvezze a kiemelkedően élénk képeket a Philips 3088-as sorozatú, Digital Crystal Clear, minimalista kivitelű LED TV-n. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja a különleges nézői élményt bármely helyiségben.

  • 3070-es sorozatú Full HD LED TV

   Élvezze a LED TV-t!

   Élvezze a kiemelkedően élénk képeket a Philips 3078-as sorozatú, Digital Crystal Clear, minimalista kivitelű LED TV-n. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja a különleges nézői élményt bármely helyiségben.

  • 3000-es sorozatú Smart LED TV

   Élje át a LED TV élményét

   Élvezze a kiemelkedően élénk képeket a Philips 3000-es sorozatú, Digital Crystal Clear, minimalista kivitelű LED TV-n, amely sok egyéb funkciót is kínál. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja a különleges nézői élményt bármely helyiségben.

  • 4200-as sorozatú, kisebb képernyős Smart LED TV

   Szórakoztatás minden helyiségben
   22"-es FHD, 24"-es HD
  • 4000-as sorozatú, kisebb képernyős Full HD LED TV

   Kisképernyő – nagy lehetőségek
   22"-es FHD, 24"-es HD
  • 3100-as sorozatú, kisképernyős LED TV

   Hamisítatlan szórakozás
   20"-es HD, 22"-es FHD, 24"-es HD
  • 2900-as sorozatú, kisebb képernyős Full HD LED TV

   Szórakoztatás – az Ön életstílusához igazítva
   19"-es HD, 22"-es FHD, 24"-es HD, 26"-es HD
  • 4200-as sorozatú, kisebb képernyős Smart LED TV

   Az Ön életstílusához igazodó Smart LED TV

   Könnyedén csatlakozhat az online tartalomvilághoz a Philips 4200-as sorozatú, beépített Wi-Fi-vel rendelkező Smart LED TV-vel. A Digital Crystal Clear rendszernek köszönhetően rendkívül tiszta, élénk képeket élvezhet bármilyen forrásból. A kis mérete minden helyhez ideálissá teszi.

  • 4000-as sorozatú, kisebb képernyős Full HD LED TV

   A nagyszerű dolgok kisebb adagokban érkeznek.

   A Philips 4000-es sorozatú Full HD LED, kisebb képernyős TV Digital Crystal Clear technológiát kínál a különlegesen élénk képekhez, és mindezt a TV-készülék minimalista formavilágával ötvözi, így bármilyen méretű helyen élvezheti a hamisítatlan szórakoztatást.

  • 3100-as sorozatú, kisképernyős LED TV

   Élvezze a LED TV-t!

   Élvezze a kiemelkedően élénk képeket a Philips 3108-as sorozatú, Digital Crystal Clear rendszert használó, minimalista kivitelű LED TV-n. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja a különleges nézői élményt bármely helyiségben.

  • 2900-as sorozatú, kisebb képernyős Full HD LED TV

   Élvezze a kiemelkedően élénk képeket a Philips 2900-as sorozatú, Digital Crystal Clear, minimalista kivitelű LED TV-n. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja a különleges nézői élményt bármely helyiségben.

Mi történik, amikor az ember saját tervezési filozófiája elutasítja a hagyományos televíziózás bevett szokásait?

Bemutatás

DesignLine

Fedezze fel:DesignLine
1. rész

Ihletője:

a kortárs design

Be- és kikapcsolva egyaránt gyönyörű – a keret nélküli üveglap újradefiniálja a televízió fogalmát, amely így már nem „pusztán technológia”, hanem egy művészeti forma is. Helyezze a falra egy tetőtérben, a klasszikus lakberendezési elemek között, vagy függessze ki modern műalkotások között egy galériában – mindenhol megállja a helyét.

További részletek Bezárás

Használja a csúszkát vagy az alábbi nyilakat.

2. rész 3. rész 4. rész

A DesignLine terén az elmúlt két évben elért sikerre alapozva felismertük, hogy 2013-ra még merészebb lépésre van szükség. Formatervező csapatként egy olyan holisztikusabb, „belső térbe illeszkedő” megoldást kerestünk, amely igazán illeszkedik a modern háztartásokba, és végül arra jutottunk, hogy a megoldás a hagyományos TV-archetípus helyett egy belső sík használata.

A formatervezőknek és a bruges-i mérnököknek meg kellett találniuk a megfelelő üvegfelületet, amely leginkább illik a formához, miközben továbbra is lehetővé teszi a fantasztikus minőségű TV-élményt. A lágy átmenet az üveg alsó oldalán biztosítja azt a „lebegő” élményt, amire törekedtünk.

Rod White, vezető kreatív igazgató

Rod White, vezető kreatív igazgató
5. rész 6. rész 7. rész 8. rész
Frank Rettenbacher, vezető terméktervező

Frank Rettenbacher, vezető terméktervező

A DesignLine révén egy szuperegyszerű tárgyat kívántunk alkotni, és egyben elszakadni a területre jellemző jelenlegi terméknyelvezettől. Szerettük volna a televíziót egy új archetípussal és erőteljes "személyiséggel" meghatározni; nyakrész, állvány és látható keret nélküli TV-készüléket alkotva. Egyetlen, egy darabban kialakított üveglap, amely a falnak támaszkodik. Ez minden.

Kikapcsolt módban szerettük volna, ha a képernyő szélei elmosódva természetesen beleolvadnak bármilyen környezetbe. A feketétől az üvegtiszta színig kialakított lágy átmenet varázslatos lebegő hatást teremt, és a 3-oldalas Ambilight tovább hangsúlyozza ezt a hatást.

Formatervezőként ez a karrierem egyik legnagyobb pillanata. Nagy öröm számunkra, hogy valóra vált egy tervünk; a technológia végre lehetővé tette, hogy megvalósítsuk egy oly régóta dédelgetett álmunkat.

9. rész 10. rész

Innovatív munkatársak boldog hadával vagyok körülvéve. Közösen, egy emberként haladunk az izgalmas DesignLine felé.

Olyan az egész, mint egy forradalom, de az öklökben nem fegyverek, hanem 0,13 mm-es hegyű mérnöki tollak vannak.

Robert Phillips, a márka kreatív igazgatója

Robert Phillips, a márka kreatív igazgatója
11. rész

DesignLine Smart Mount

Akár a falnak támasztani, akár felfüggeszteni vagy állványra állítani szeretné az új TV-készüléket, rendelkezünk az ehhez szükséges felszerelési megoldással. Látogasson el online Rövid üzembe helyezési útmutatónkhoz, amely egyszerűbbé teszi a felszerelést...

Intelligens interakció

ipad

Mostantól vezeték nélküli módon oszthat meg fényképeket, videókat, és még sok minden mást a SimplyShare segítségével.

Tartalom megosztása az egyes helyiségek, egyes TV-készülékek között (Multi-room)‧*, vagy akár vissza az okoskészülékre a Philips Wi-Fi intelligens képernyő és a MyRemote alkalmazás segítségével.

*2013 nyarától érhető el, szoftverfrissítéseken keresztül, csak Philips TV-ről másik Philips TV-re, 2013-as modellek.

További részletek Bezárás Fedezze fel:DesignLine További tudnivalók

Smart TV

A Philips integrált DesignLine Smart TV segítségével gyorsan és könnyen csatlakozhat otthoni hálózatához, így hozzáférhet az online tartalmak világához, és otthonából, vezeték nélkül oszthatja meg kedvenceit.

A DesignLine mellé a legújabb intuitív és egyszerűen kezelhető intelligens távvezérlőnk tartozik. Képzeljen el minden szokásos funkciót, amit egy távvezérlőtől elvár, plusz egy billentyűzetet a szövegbevitelhez a hátoldalán és egyszerű, mutatóval megoldott navigációt.

További részletek Bezárás Fedezze fel:DesignLine

Bámulatos képminőség

Fedezze fel a nagyszerű képminőséget a Full HD LED TV, a magával ragadó aktív 3D és 3-oldalas Ambilight segítségével.

Fedezze fel:DesignLine

Philips Ambilight

Get Adobe Flash player

Díjak

Töretlenül dolgozunk a televíziózás újraértelmezésén. Nem is eredménytelenül.
Fedezze fel díjnyertes LED TV-inket

Ambilight

Szabadítsa fel a fényt

Termékek összehasonlítása

Termékek összehasonlítása

Tekintsen meg minden terméket, és hasonlítsa össze őket, mielőtt dönt.

Azonnali indítás 

Kérje hírlevelünket

Adja meg e-mail címét

Feliratkozás
Adatvédelmi nyilatkozat

Támogatásra van szüksége?

Tekintse át részletes támogatási információinkat az interneten, vagy forduljon hozzánk.

Támogatás