Ultra HD képminőség
4K Ultra HD felbontás

4K Ultra HD felbontás

Saját díjnyertes hagyományos képminőségére építve, és azt 4-szeresen túlszárnyalva a Philips bemutatja legújabb díjnyertes innovációját, a Philips Ultra HD TV-t, amelynek felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetően még gyönyörűbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és hibátlan részletek.

Az Ultra HD TV-k megtekintése
4K Ultra HD felskálázás

4K Ultra HD felskálázás

A felkonvertálás és az Ultra Resolution technológia segítségével az Ultra Pixel HD rendszer bármely tartalmat élesebb Ultra HD képpé konvertál a képernyőn, úgy átalakítva azt, hogy Ön hibátlanabb, finomabb struktúrájú és részletgazdagabb képet élvezhessen.

Az Ultra HD TV-k megtekintése
Képminőség-javító rendszerek

Képminőség-javító rendszerek

Speciális képfeldolgozó rendszereink az emberi szem által érzékelhető négy elemre koncentrálnak: mozgás, kontraszt, szín és élesség. A képminőség-feldolgozó rendszerek digitálisan beállítják és optimalizálják a képminőséget, hogy borotvaéles képeket adjanak, elképesztő színekben, részletességgel és mélységben—mindig, minden forrásból. Így akár online videót néz, akár egy kiemelkedő minőségű Blu-ray filmet, mindkettőt élvezni fogja.

Tovább a TV-khez
Micro Dimming Pro

Micro Dimming Pro

A Philips Micro Dimming Pro technológiája mélyebb feketéket és ragyogóbb fehéreket eredményez, függetlenül a helyiségben uralkodó fénytől. Az Edge LED háttérmegvilágítású kijelzőnek köszönhetően, amely 6400 különböző zónában analizálja a képet, és ennek megfelelően állítja be a megvilágítást, hihetetlenül kontrasztos, éles és kiváló minőségű, valósághű képet élvezhet, nappal és éjjel.

Bright Pro

Bright Pro

A Bright Pro technológia nagyobb kontrasztot eredményez, aminek következtében erős, ragyogó fehéreket és mély, bársonyos feketéket élvezhet a televízióján. Gyönyörű élethű képek, kiváló kontraszttal nappali fényben és esti megvilágításban.

Tovább a TV-khez
Perfect Motion Rate és Perfect Motion Rate Ultra

Perfect Motion Rate és Perfect Motion Rate Ultra

Semmi sem eredményez akkora adrenalinlöketet, mint a játék, a gyorsan pörgő sportesemények és az akciófilmek. A Philips is azért építette be a Perfect Motion Rate technológiát a TV-készülékeibe, hogy Ön egyenletes mozgóképeket élvezhessen. A Perfect Motion Rate Ultra technológia pedig az Ultra HD TV-ken is a lehető legegyenletesebb képet hozza el Önnek.

Digital Natural Motion és Perfect Natural Motion

Digital Natural Motion és Perfect Natural Motion

Kedveli az akciófilmeket, sporteseményeket és szeret játszani, de közben a lehető legjobb képre is vágyik? Nos, a Philips ezért hozta létre két díjnyertes mozgásjavító technológiáját az akadozás csökkentése érdekében.

A Digital Natural Motion* technológia 2 milliárd képpontos feldolgozási teljesítményével lényegében folyamatosan mozgó (folyékony) képeket eredményez.

A Perfect Natural Motion* technológia 4 milliárd képpontos feldolgozási teljesítményével folyamatosan mozgó (folyékony) képeket hoz létre és egyben kiváló élességet is nyújt.

*Ellenőrizze, hogy az adott TV-típuson megtalálható-e a funkció.

Tovább a TV-khez
Távolsághoz illeszkedő képminőség
Távolsághoz illeszkedő
képminőség

Képzeljen el egy olyan TV-t, amely éppen úgy állítja be a képet, ahogyan az Önnek jó! A beállítás során a beépített intuitív intelligens kamera aszerint állítja be a TV képélességét, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben; ehhez egy innovatív képminőség szoftvert használ. Az eredmény? Az elképzelhető legjobb kép—testreszabva Önre.

Tovább a TV-khez
Ambilight - Képzeljen el a TV-n mindent, amit szeret.…többszörösen felerősített látvánnyal
Ambilight

Ambilight

A Philips egyedülálló Ambilight technológiájával felülemelkedhet a megszokotton. Nem elég, hogy segítségével sokkal szélesebbnek tűnik a képernyő, de a tévézés élménye is magával ragadóbb azáltal, hogy extraszéles ragyogást vetít a TV-képernyő két oldaláról a környező falra. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappalit, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

Ambilight TV-k megtekintése
Ambilight+Hue

Ambilight + Hue

Töltse meg a teret—és az életét—az Ambilight csodájával. Az Ambilight + hue* segítségével az egész helyiségre kiterjesztheti az Ambilight élményt. Hagyja, hogy az Ambilight TV** és a hue izzók „párbeszédet folytassanak” egymással az alkalmazáson keresztül, így egész otthonában élvezheti az Ambilight erejének és színének élményét.

*A Hue csomag külön kapható

** Philips Ambilight TV, 2011-es vagy újabb típus

Ambilight TV-k megtekintése
Teremtsen hangulatot fénnyel

Teremtsen hangulatot fénnyel

Játszik, cseveg és mindent szeret, az akciófilmektől a természetfilmekig? Az Ambilight technológia lehetővé teszi, hogy a hangulatától és az éppen nézett tartalomtól függően különböző módok közül válasszon. Mindig megtalálhatja az Önnek megfelelőt vagy az alkalomhoz illőt. Ha a dinamikust kedveli, választhatja a Játék vagy Élénk módot, de maradhat a Pihentető módnál is.

Ambilight TV-k megtekintése
Intelligensebb élmény - A világ csak kéznyújtásnyira van Öntől
Smart TV
Európa első Smart TV-je az Android™ erejével

Az Android rendszert futtató TV-je Fluid technológiájú böngészést és csevegést nyújt, segítségével kedvenc alkalmazásaihoz navigálhat, kedvenc játékait játszhatja és még számos egyéb szórakozást is választhat… és mindezt szupergyorsan, intuitívan és szórakoztatóan. A további funkciók, így a Google™ Play áruház és a Chrome™ böngésző elérésével pedig még tovább fokozhatja a szórakozását.

* 2014-es Philips TV-modellek, 8000-es sorozat és annál újabb

Smart TV-k az Android erejével
Alkalmazások

Alkalmazások

Egyszerűen kiválaszthatja, rendezheti és élvezheti az alkalmazásokat tetszése szerint. Az olyan alkalmazásoktól kezdve, mint a Google Play™ áruház*, Chrome™ böngésző*, Skype™, Twitter™, Facebook™ és YouTube™, egészen az igény szerinti videóig, online TV-ig, játékokig, hír- és időjárás-előrejelzési alkalmazásokig – még soha nem volt ilyen egyszerű az online világ elérése a TV-készüléken.

* 2014-es Philips TV-modellek, 8000-es sorozat és annál újabb

A helyi Smart TV alkalmazásgalériához
Skype™

Skype™

Ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™™ alkalmazás segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nagy méretű képernyőn. Ehhez használja a TV beépített kameráját* vagy a kiegészítőként csatlakoztatható Philips Skype kameráját

*Ellenőrizze, hogy az adott TV-n van-e kamera

A Smart TV-k megtekintése
Cloud TV és Explorer

Cloud TV és Explorer

A Philips Cloud TV* folyamatosan növekvő választékának köszönhetően a világ több száz TV-csatornáját élvezheti. A Cloud Explorer segítségével a TV-n keresztül egyszerűen elérheti Dropbox™ fiókját, és a tartalmakat nagy méretű képernyőn nézheti.

*A TV-csatornák elérhetősége országonként eltérő

A Smart TV-k megtekintése
Megosztás
Fotók, videók és sok minden egyéb megosztása a TV és más okoseszközök között

Mi történik, ha a TV-je barátságot köt az iOS/Android telefonjával vagy tabletjével? Varázslat! Megoszthatja* az eszközön levő kedvenc zenéit, képeit és filmjeit a TV-jével. Egyetlen egyszerű paranccsal áthúzhatja* a digitális TV-adásokat a tabletjére vagy laptopjára, de közvetlenül a nagy méretű képernyőre is tükrözheti** az eszköz tartalmát!

* Feltétele a Philips MyRemote alkalmazás megléte az okostelefonon vagy tableten

** A Miracast elérhetősége az okoseszköztől és az Android operációs rendszer verziójától függ

Tovább a Smart TV-khez
Multiroom

Multiroom

Szakadjon el a hagyományos tévézéstől. A szerverként működő Philips Smart TV képes megosztani a digitális TV-adást az Ön hálózatában található Philips Multiroom kliens TV-készülékkel a nagyobb rugalmasság és a még jobb tévézési élmény érdekében.

* Egyes TV-készülékek fogadják a tartalmat; mások küldik és fogadják is. Ellenőrizze TV-típusonként.

Tovább a Smart TV-khez
Mozdulatvezérlés

Mozdulatvezérlés

Csökkentené a hangerőt vagy csatornát váltana? Csak egy egyszerű kézmozdulat (nincs szükség távvezérlőre!), és a beépített kamera érzékeli a gesztust, majd elvégzi a szükséges beállítást.

* 2014-es Philips TV-modellek, 8000-es sorozat és annál újabbak esetében

Smart TV-k az Android erejével
Hangalapú keresés

Hangalapú keresés

Nincs kedve billentyűzni? Beszéljen bele a távvezérlőbe, és a TV képernyőjén máris láthatja az eredményt! A hangalapú keresést az okoseszközön is engedélyezheti a Philips MyRemote alkalmazásban.

* 2014-es Philips TV-modellek, 8000-es sorozat és annál újabbak esetében

Smart TV-k az Android erejével
Intelligens távvezérlők

Intelligens távvezérlők

Mitől annyira különlegesek az intelligens távvezérlőink? A hagyományos távvezérlőktől elvárt minden megszokott funkción túl olyan innovatív új funkciókat építettünk be, mint az egyszerű szövegbevitelhez használható QWERTY billentyűzet* a hátoldalon (ez ugyanolyan, mint a számítógép billentyűzete). A pointer* funkció az egérhez hasonlóan működik, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést. A beépített giroszkopikus érzékelők érzékelik, melyik oldal van felfelé, és melyik lefelé, így Ön nem fog véletlenül csatornát váltani szövegbevitel közben.

*Ellenőrizze, hogy az adott TV-típuson megtalálható-e a funkció

TV-irányítás okoseszközzel

Irányítsa a TV-készüléket

az okoseszközével

Az okostelefonon vagy tableten futó Philips MyRemote alkalmazással a távvezérlőhöz hasonlóan csatornát válthat és hangerőt szabályozhat. Anélkül tallózhatja a TV menüjét - éppen úgy, ahogyan magán a televízión -, hogy meg kellene szakítania a műsornézést, illetve naprakész információkat érhet el a TV-programfüzet segítségével. Mindkét lehetőséggel kiválaszthatja, hogy mit nézzen meg, vagy rögzítsen és nézzen meg később.

További információk és az alkalmazások letöltése: iTunes App Store vagy Google Play™ áruház.

Alkalmazás letöltése az iTunes App Store alól Letöltés a Google Play™ áruházból Smart TV-k megtekintése
Kettős hangolóegység

Kettős Tuner*

Amíg az egyik programot nézi, rögzítsen egy másikat, hogy később is mindig legyen valami remek néznivalója.

*Ellenőrizze, hogy az adott TV-típuson megtalálható-e a funkció

Tovább a TV-khez
Dizájn - Üdvözöljük a televízió új formavilágában
Keretek

Keretek

Minél vékonyabb televízió-kereteket készítünk, a készülékek annál inkább illeszkednek a környezetbe. Mert néha az teszi a legnagyobb hatást, ami nincs ott.

Tovább a TV-khez
Keretek

Kávák

A hagyományos TV-k kávája úgy fogja körbe a képernyőt mint egy képkeret. A káva nélküli kereteink minimális vastagságúak, az Ön televíziózási élménye viszont maximális, így nagyobb képet élvezhet.

Tovább a TV-khez
Állványok

Állványok

Az állványainkat úgy terveztük, hogy a TV-készülékek könnyebbnek, szinte lebegőnek tűnjenek. Az eredmény? Karcsú és minden részletükben gyönyörű megjelenésű TV-készülékek.

Tovább a TV-khez
Anyagok és kidolgozás

Anyagok

Kidolgozás

Az eredeti anyagoktól a semleges és klasszikus színkombinációkig – az általunk használt minőségi anyagok és felületek kifejezetten úgy lettek kiválogatva, hogy gyönyörűen illeszkedjenek a különféle belső terekhez.

Tovább a TV-khez

Az Ambilight rendkívüli élményt nyújt, így Ön intenzívebben fogja átélni a TV-nézés, játék és megosztás élményét.


Élje át az Ambilight TVk élményét
További információk a következővel kapcsolatban
Termékek összehasonlítása

Termékek összehasonlítása

Tekintsen meg minden terméket, és hasonlítsa össze őket, mielőtt dönt.

Azonnali indítás 

Kérje hírlevelünket

Adja meg e-mail címét

Feliratkozás
Adatvédelmi nyilatkozat

Támogatásra van szüksége?

Tekintse át részletes támogatási információinkat az interneten, vagy forduljon hozzánk.

Támogatás