További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/28hfl5009d_12/28hfl5009d_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  professzionális LED TV

  28HFL5009D/12 Hasonló termékek

  Csatlakoztatás és vezérlés

  Ez az energiatakarékos Hotel LED TV korszerű csatlakoztathatóságot és interaktív információs oldalakat nyújt az Ön számára, a távoli üzembe helyezési és távfelügyeleti funkciók pedig gondoskodnak arról, hogy a fenntartási költségek a lehető legalacsonyabbak legyenek. Összes előny megtekintése

  28HFL5009D/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LED TV

28"-es MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C, MPEG 2/4 28HFL5009D/12 Hasonló termékek

Csatlakoztatás és vezérlés

OXIGEN készülékek: időtálló technológia vendégei számára

 • Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ebben a TV-ben a legfejlettebb LED világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, pompás képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt és élesség, valamint élénk színek.

 • SmartInfo a márkajelzésekkel megjelenő, interaktív szállodai információs oldalakhoz

  SmartInfo a márkajelzésekkel megjelenő, interaktív szállodai információs oldalakhoz

  A SmartInfo segítségével a szállodával vagy a várossal kapcsolatos információkat kínálhat a vendégeinek. A vendégei akkor is hozzáférhetnek ehhez az interaktív szállodai weboldalhoz, ha a TV nem csatlakozik a belső hálózathoz vagy az Internethez. Az információkat rendszeresen és könnyedén frissítheti, így a vendégei számára egyszerűen szolgálhat naprakész információkkal a szálloda legutóbbi fejlesztéseiről.

 • SmartInstall az egyszerű távoli üzembe helyezéshez és karbantartáshoz

  SmartInstall az egyszerű távoli üzembe helyezéshez és karbantartáshoz

  A SmartInstall révén könnyedén üzembe helyezheti és karbantarthatja TV-készülékeit. Egy egyszerűen használható webes eszköz segítségével távolról konfigurálhatja és helyezheti üzembe TV-készülékeit, anélkül, hogy bármelyik szobába be kellene mennie! Ezzel időt takarít meg, és biztosítja vendégei zavartalan pihenését. Legyen szó a szálloda információs oldalainak frissítéséről vagy új csatornák beüzemeléséről, a SmartInstall mindenre alkalmas.

 • Miracast és DirectShare – filmek és zeneszámok TV-készüléken való megosztásához

  Miracast és DirectShare – filmek és zeneszámok TV-készüléken való megosztásához

  TV-készülékeink lehetővé teszik vendégei számára, hogy szabadon élvezhessék saját tartalmaikat a nagy képernyőn, vezetékek és kavarodás nélkül. A nyitott rendszerű megközelítésnek köszönhetően iOS és Android operációs rendszerű készülékeket is ki tudunk szolgálni, a kompatibilitást pedig folyamatosan fejlesztjük. A biztonságos megosztás védelmet biztosít vendégei számára. Képek, filmek, zene - a Miracast és DirectShare segítségével mindez megosztható és átélhető a TV-készülékeinken!

 • MyChoice kompatibilitás a megtérülő költségek érdekében

  MyChoice kompatibilitás a megtérülő költségek érdekében

  A MyChoice segítségével egyszerűen és alacsony költségek mellett kínálhat vendégeinek plusz prémium TV-csatornákat, ráadásul további bevételhez juthat, így a TV-kre fordított eredeti befektetése megtérül.

 • Smart TV alkalmazások széles köre szállodaipari szolgáltatásokkal

  A Philips Smart TV alkalmazások folyamatosan bővülő választékában megtalálható a YouTube, a közösségi hálózati alkalmazások és még sok minden más. A speciális változat kifejezetten a szállodaipar céljaira lett kialakítva, és számos további előnnyel jár, például lehetővé teszi a vendég által feltöltött információk használatot követő biztonságos törlését, és gondoskodik róla, hogy az esetleges illegális tartalmak ne okozzanak kárt az üzletmenetben. Megosztott díj rendszerünkkel visszanyerheti a vendégei által használt sávszélesség költségeit.

 • Az AppControl lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű hozzáadását, rendezését és törlését

  Az AppControl segítségével vendégei számára álmaik TV-alkalmazásait biztosíthatja. Igényeinek megfelelően adhat hozzá, törölhet és rendezhet minden alkalmazást. És ami még ennél is jobb, ezeket a beállításokat akár klónozhatja is bármely más TV-készülékre a többi TV beállítása nélkül. Különböző profilokat is létrehozhat, amelyeket menet közben is módosíthat. A lakosztályok számára nagy sávszélességű videoalkalmazásokat szeretne biztosítani, a többi szobában pedig kis sávszélességű alkalmazásokat kínálna? Semmi gond! Az AppControl gondoskodik a folyamatos élményekről az Ön és vendégei számára.

 • Integrált IPTV rendszer az optimálisan személyre szabható interaktivitáshoz

  Csökkentse a költségeket és a kábelrengeteget. Új Smart TV-inkkel közvetlenül a TV-készüléken építheti fel szállodai rendszerét. Interaktív csatornák, igény szerinti videolejátszás, interaktív szállodai menük és információk, valamint online rendelési rendszer is beállítható anélkül, hogy külső egységet kellene a TV-hez csatlakoztatnia. A koaxiális TV-kábelen érkező tartalmak mellett internethálózatán keresztül is biztosíthat TV-csatornákat és igény szerinti videókat (VOD) közvetlenül a TV-készüléken. Partnerhálózatunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy pontosan azt a személyre szabott portált kapja, amelyre szüksége van.

 • Soros Xpress protokoll interaktív rendszerekhez

  A TV a soros Xpress protokoll (SXP) használatával külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Integrált csatlakoztató panel

  Az integrált csatlakoztató panelen keresztül vendégei akadálytalanul, bármilyen más külső csatlakoztató panel használata nélkül csatlakoztathatják saját eszközeiket a TV-hez.

 • Integrált Wi-Fi a Smart TV vezeték nélküli használatához

  Az integrált Wi-Fit tartalmazó Philips Smart TV segítségével vezeték nélkül hozzáférhet a tartalmak világához.

 • Óra kijelzése a képernyőn a vendégek maximális kényelme érdekében

  Az új, képernyőn történő órakijelzés funkcióval a vendégek egyszerűen leolvashatják a pontos időt. Az óra egy gombnyomásra megjelenik a TV-képernyőn, ötvözve a jobb láthatóságot és a kisebb energiafogyasztást.

 • Philips OXIGEN a legmodernebb csatlakoztathatóság és a lehető legalacsonyabb költségek érdekében

  A Philips OXIGEN egy teljes körű megoldás, amely eleget tesz Hospitality TV-készülékekkel szemben támasztott minden elvárásának. Az innovatív funkciókat úgy tervezték, hogy a vendégek és a szakemberek számára egyaránt a maximumot nyújtsa a csatlakoztathatóság, ugyanakkor a minimumot a fenntartási költségek terén. Az OXIGEN csatlakoztatási lehetőséggel hozzáférhet a felhőalapú online alkalmazásokhoz, ráadásul a segítségével a mobil eszközök kommunikálhatnak a TV-készülékkel, miközben a távmenedzselő eszközök és a további bevételgeneráló lehetőségek segítenek optimalizálni a jövedelmeit a termék teljes életciklusa során.

Összes specifikációt mutat
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • A funkciók elérhetősége az integrátor által választott kivitelezéstől függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: