Aurea

professzionális LCD TV

  Aurea

  professzionális LCD TV

  40HFL9561A/10 Hasonló termékek

  Igazán egyedülálló vizuális élmény a vendégek számára

  A Philips Aurea Hospitalty TV igazán egyedülálló vizuális élményt biztosít vendégei számára. Az interaktív TV lágy fényudvart képez a képernyőn látható színeknek megfelelően, tökéletesen új atmoszférát kialakítva a hotelszobában. Összes előny megtekintése

  40HFL9561A/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LCD TV

40”-es Signature, LED, DVB-T/C MPEG4* 40HFL9561A/10 Hasonló termékek

Igazán egyedülálló vizuális élmény a vendégek számára

Philips Aurea HD Hospitality TV

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrissítési funkció kiemelkedő, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 3 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

 • MPEG4 HDTV vétel DVB-T és CI+ funkcióval rendelkező DVB-C tunerrel*

  A HDTV lehetővé teszi, hogy Ön külön beltéri egység használata nélkül is a lehető legjobb kép- és hangminőségben nézhet TV-t. A beépített, DVB-T és DVB-C jeleket, valamint az MPEG-2 és MPEG-4 formátumokat támogató tuner használatával lehetősége van nagyfelbontású TV programok megtekintésére kiváló minőségben. Továbbá, az Általános interfész plusznak (CI+) köszönhetően lehetősége van közvetlenül a TV-készülékén érzékelnie a páratlan nagyfelbontású tartalmak nyújtotta minőséget.

 • Üdvözlő üzenet a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg

 • Aktív üvegkeretbe foglalt Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Az Ambilight Spectra érzéki fényudvara a kép fényét és hangulatát észrevétlenül kiterjeszti képernyőn túlra. A vizuális élmény varázslatos dimenziókkal gazdagodik, így teljesen elmerülhet a kép élvezetében. Az Aurea minőségi kialakítása a szélektől szélekig tartó kristályüveg előlapnak köszönhetően teljesen egyedülálló megjelenést biztosít. Az aktív keret a stílusos kialakítású tárgyból eleven, színekből és fényekből álló élménnyé alakul. A több mint 250 LED lágy, többszínű fényudvarral burkolja körbe a képernyőt a falra vetülve.

 • Full HD LCD kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző Full HD, azaz teljes nagyfelbontású. A csúcstechnológiát képviselő LCD technológia teljes, 1920 x 1080 nagyfelbontású, széles képernyős megjelenítésre képes. Ez a HD adásnál elérhető legnagyobb felbontás. Bármely formátumú nagyfelbontású bemenő jel esetén a lehető legjobb képminőséget teszi lehetővé. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet hoz létre. Élénk, borotvaéles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt vendégei számára.

 • Könnyen használható távvezérlő vendéglátóhelyek számára

  A TV-készülékhez stílusos távvezérlő tartozik, amelyet elsősorban vendéglátóhelyeken történő használatra terveztek. Az egyszerű használat érdekében a távvezérlő csak a leglényegesebb gombokkal és funkciókkal rendelkezik. Ezen kívül, az alacsony töltöttségi szint kijelzése, valamint az akkumulátoros lopásgátló funkciók járulnak hozzá a hatékony szállodai működtetéshez.

 • Kombinált csatornalista az analóg és a digitális csatornákhoz

  Integrált csatornalista a digitális és az analóg csatornákhoz, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy ide-oda kapcsolgassanak az analóg és a digitális csatornák között.

 • Beltéri egységgel kompatibilis

  Ez a szállodai TV csatlakoztatható egy beltéri egységhez egy bekapcsoláskor aktív Scart és a Serial Express Lite protokoll segítségével.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • USB beállításmásolás a gyors telepítés érdekében

  Ezzel a funkcióval az összes beprogramozott és csatornabeállítás egyszerűen másolható másik TV-re kevesebb mint egy perc alatt. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő és költség.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat
 • A DVB-T szabványt alkalmazó országokkal kapcsolatos információért forduljon a Philips vevőszolgálathoz.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: