Cinema 21:9

Professzionális LED LCD TV

  Cinema 21:9

  Professzionális LED LCD TV

  58HFL9582A/10 Hasonló termékek

  Premiervetítés minden éjjel

  Hagyja, hogy a filmek úgy ragadják magukkal, mint a moziban. A Perfect Pixel HD rendszerű ultraszéles TV és a LED Pro tökéletesen illik a 21:9-es filmformátumhoz, az Ambilight és a 3D magával ragadó vizuális hatása pedig életre kelti a filmet. Legyen otthonában minden este premier! Összes előny megtekintése

  58HFL9582A/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Professzionális LED LCD TV

58”-es Signature, LCD, DVB-T/C, MPEG 2/4 58HFL9582A/10 Hasonló termékek

Premiervetítés minden éjjel

21:9-es filmformátum és Ambilight

 • LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  Élvezze a lélegzetelállító képeket és fogyasszon akár 50%-kal kevesebb energiát a díjnyertes Philips LED Pro segítségével! A rács alakban elhelyezett több mint 1000 LED külön-külön működve látja el a kijelző háttérvilágítását. A képek világos területeit ragyogóan fényessé teszik, a sötét területeken pedig teljesen elhalványulnak, így energiát takarítanak meg. A nagy teljesítményű Perfect Pixel HD rendszerrel kombinálva az eredmény lenyűgöző, egyedülállóan kontrasztos és éles kép, élénk színekkel. A LED Pro technológiának köszönhetően a fekete valóban fekete, a fehér pedig fényes.

 • Cinema 21:9 filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  Cinema 21:9 filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  A legtöbb televízió 16:9 (vagy 1,78:1) képoldalarányú, és 1080p Full HD felbontású. A nagy költségvetésű hollywoodi sikerfilmek azonban általában jóval szélesebb, 2,39:1 képformátumban készülnek. A Philips új Cinema 21:9 televíziói tökéletesen megfelelnek a rendezők által használt 21:9 (2,39:1) képoldalarányú moziformátumnak. Így Ön akár egy klasszikus, akár a legújabb hollywoodi film mellett dönt, azt az eredeti formátumban, fekete sávok nélkül élvezheti.

 • Full HD 3D TV az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Hagyja, hogy a 3D filmek saját otthonában ragadják magukkal a világ első moziformátumú 3D televízióján. Az aktív 3D technológia a nagysebességű kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről Full HD felbontásban. A Blu-ray lemezen megjelenő és a 3D adások jóvoltából elérhető kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. TV-készüléke készen áll a Full HD 3D élményre annyi 3D szemüveg megvásárlásával, amennyit csak szeretne (PTA03 bővítő készlet).

 • Integrált csatlakoztató panel

  Az integrált csatlakoztató panelen keresztül vendégei akadálytalanul, bármilyen más külső csatlakoztató panel használata nélkül csatlakoztathatják saját eszközeiket a TV-hez.

 • Programozható kezdő csatorna

  Kiváló házon belüli hirdetési és információs csatornák számára, mivel lehetővé teszi előre meghatározott csatorna megjelenítését, miközben a televízió be van kapcsolva.

 • Alacsony áramfogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

 • Hangerő-korlátozás

  Ez a funkció előre meghatározza azt a hangerőtartományt, amelyben a TV működhet, azaz nem lehet túlságosan felhangosítani, így nem zavarja a szomszédokat.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

 • Kombinált csatornalista az analóg és a digitális csatornákhoz

  Integrált csatornalista a digitális és az analóg csatornákhoz, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy ide-oda kapcsolgassanak az analóg és a digitális csatornák között.

Összes specifikációt mutat
 • A 3D TV készülékhez a PTA03 tartozékra (aktív shutter szemüveg), 3D kompatibilis forráskészülékre és 3D forrásanyagra van szükség.
 • Az éves energiafogyasztás kiszámításának alapja a tipikus napi fogyasztás, napi 4 órára, évi 365 napra vonatkozóan.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz alternatív technológiai eljárást.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: