Videofal-kijelző

  Videofal-kijelző

  Az új erő, amely megállásra késztet

  Garantáltan elkápráztathatja közönségét ezzel a lélegzetelállító videofallal. A gyakorlatilag keret nélküli, lenyűgöző képminőséget nyújtó kijelzőegységeknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legemlékezetesebb vizuális élményt tudja nyújtani. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Signage Solutions Videofal-kijelző

49"-es, Közvetlen LED háttérvilágítású, Full HD, 450 cd/m² BDL4988XL/00 Hasonló termékek

Az új erő, amely megállásra késztet

különösen keskeny kerettel rendelkező kijelzőkkel

 • Magával ragadó vizuális élmény a különlegesen keskeny keret révén

  Magával ragadó vizuális élmény a különlegesen keskeny keret révén

  A videofal-kijelzők következő generációja az iparág legkeskenyebb keretével és fejlett illesztési megoldásokkal van kialakítva. A különlegesen keskeny keretű kijelzők révén teljes mértékben kihasználható a kijelzett tartalom és biztosítható, hogy ne vesszen el az üzenet a vastag keretek miatt. A különlegesen keskeny keretekkel szinte bármely méretben kialakítható egységes videofal-konfiguráció.

 • Színkalibrációs készlet az egységes színek biztosításához

  Színkalibrációs készlet az egységes színek biztosításához

  A továbbfejlesztett színkalibrációs készlet szabályozza a háttérvilágítás fényerejét, szabványosítja a gamma-görbét és kalibrálja a kijelzőhálózat szürkeskáláját. Akár egy lenyűgöző videofalról, akár elbűvölő mozaikos elrendezésről, menütábla-telepítésről vagy vezérlőteremről van szó, minden egyes kijelző beállítható ugyanazon színértékekre. Ezzel az opcionális készlettel biztosíthatja az egységes színteljesítményt a hálózat minden kijelzőjére kiterjedően.

 • A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megtartása és kezelése a FailOver segítségével

  A tartalom megóvása és kezelése az igényes kereskedelmi alkalmazások esetében igazi kihívást jelenthet. Nem valószínű, hogy a tartalom összeomlik, ám a FailOver védelmet nyújt egy forradalmi technológia révén, amely gondoskodik a biztonsági másolat lejátszásáról és képernyőn való megjelenítéséről a médialejátszó hibája esetén. Elsődleges bemeneti hiba esetén a FailOver automatikusan működésbe lép. Egyszerűen válasszon ki egy elsődleges bemeneti csatlakozást és egy FailOver-csatlakozást, és máris készen áll az azonnali védelem.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Opcionális OPS Insert univerzális megoldás létrehozásához

  Opcionális OPS Insert univerzális megoldás létrehozásához

  Alakítson ki a kijelzőjéből univerzális digitális signage megoldást, és hozzon létre csatlakoztatott, intelligens és biztonságos kijelzőhálózatot. Az OPS (Open Pluggable Specification, nyílt csatlakozószabvány) egy ipari szabványnak megfelelő csatlakozóaljzat, amelyhez OPS-kompatibilis médialejátszó csatlakoztatható. Ez a kábelmentes megoldás lehetővé teszi hardverek szükség szerinti telepítését, használatát vagy karbantartását.

 • A SmartPlayer segítségével ütemezze, hogy mit, mikor szeretne lejátszani

  A SmartPlayer segítségével ütemezze, hogy mit, mikor szeretne lejátszani

  Változtassa USB-eszközét egy valódi, költséghatékony, digitális signage-eszközzé. Egyszerűen mentse a tartalmat (videó, hang, képek) USB-eszközére, és csatlakoztassa a kijelzőhöz. Hozzon létre lejátszási listát, gondoskodjon a tartalom ütemezéséről a képernyőmenü használatával, és élvezze saját lejátszási listáit bármikor, bárhol.

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • IPS széles nézési szögű technológia a pontos kép és szín érdekében

  A Philips IPS kijelzők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt tulajdonképpen szinte bármilyen szögből nézheti – akár álló képernyőhelyzetben is. Az IPS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, így különösen alkalmas olyan professzionális videofal- és menütábla-alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • Full HD LED technológia a ragyogó képekért

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: