Friss saláták házilag, könnyedén

augusztus 9, 2012

Friss saláták házilag, könnyedén

 

Felgyorsult hétköznapjainkban szinte lehetetlennek tűnik a mindennapos főzés. Noha egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód és táplálkozás jelentősége, mégis nehezen tudunk időt szakítani a nyugodt étkezésre és főzésre. A Philips új Salátakészítői megoldást kínálnak az egészségét szem előtt tartó, de elfoglalt nőknek és férfiaknak.

 

Tökéletes eredmény alaktól és mérettől függetlenül, másodpercek alatt

 

A Philips Salátakészítők az erős 200 Wattos motor és a rozsdamentes acél tárcsák tökéletes kombinációja. Kedvenc hozzávalóit pillanatok alatt tetszőleges formára és méretre szeletelheti.

 

Fénypontok

 

A Philips felismerte az egészségtudatos, ám elfoglalt emberek igényét egy olyan készülékre, mellyel pillanatok alatt egészséges ételeket készíthetnek és gyorsabbá tehetik a főzés folyamatát. A két salátakészítő minden tulajdonsága a célszerűséget szolgálja. A Philips elsődleges célja, pedig hogy egyszerűbbé tegye életünket.

 

1. A nagyméretű kiadónyílásnak köszönhetően a Philips Salátakészítők egyenesen a kiválasztott tálba vágják fel az alapanyagokat, így egyszerre tetszőleges számú adagot készíthet el.

 

2. Az 5, illetve 6 lemezbetéttel végtelen variációban végezhet szeletelést, reszelést, és Julienne szeletelést. Csak válasszon egy lemezbetétet, és pattintsa a lemeztartóra.

 

3. A Philips salátakészítő minden tartozéka egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.

 

4. Az XL adagolócső révén könnyen és gyorsan feldolgozhatók a hozzávalók.

 

5. Az összes kedvenc alapanyagát feldolgozhatja vele, a zöldségektől a sajton és a burgonyán át a húsokig.

 

 

A Philips új Salátakészítője két különböző modellben kapható. A HR1388/80 Salátakészítő minden igényt kielégít, hiszen amellett, hogy a hozzávalókat felszeleteli még hasábburgonya elkészítésére is alkalmas, különleges hatodik acéllemezbetétjének köszönhetően. Még sosem volt ilyen egyszerű elkészíteni kedvenc ételeit!

 

Philips Salátakészítő

 

A termékek ára:

HR1388/80: 22.990 Ft

HR1387/80: 19.990 Ft

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

.