A Philips limitált darabszámú SENSEO® Keith Haring kávéfőzője

augusztus 22, 2012

Számos kutatás bizonyította, hogy mennyire fontos szerepet játszik az esztétikus környezet a jókedv kialakulásában. Fokozottan igaz ez a reggeli ébredés utáni időszakra. Egészen apró dolgok is befolyásolhatják hangulatunkat és a reggeli első benyomás egész napunkra rányomja bélyegét. A Philips SENSEO limitált szériájú Keith Haring készülékeivel igyekszik minden reggelt vidámmá varázsolni és minden csésze kávéval mosolyra fakasztani.

 

A korlátozott szériájú SENSEO® Keith Haring készülék igazán kellemessé teszi a kávézás pillanatait, és üde, eredeti kiegészítője konyhájának. Keith Haring a 80-as évek new yorki street style-jának meghatározó alakja, amerikai pop-art művész, akinek műveit több mint 100 egyéni és csoportos kiállításon mutatták be. Haring játékos ikonjai és a Viva Cafe formatervezése megszínesíti a napját, és mosolyra készteti Önt!

 

A Philips limitált darabszámú SENSEO® Keith Haring kávéfőzője számos vonzó tulajdonsággal rendelkezik, melyek megkönnyítik és megszépítik mindennapjait.

 

 

Egyedülálló és stílusos kivitel

 • A Keith Haring egyedi és játékos mintái eredeti kiegészítői konyhájának. Élvezze a művészet világát a mindennapos kávézás közben!
 • Az új, korlátozott szériájú, Keith Haring kivitelű SENSEO® csészék még különlegesebbé teszik a kávézás pillanatait!
 • Páratlan kialakítású, fényes, rozsdamentes acélból készült kifolyócső

 

 

Szenzációs kávé

 • Egyedülálló SENSEO® kávéfőző rendszer a Philips és a Douwe Egberts együttműködésével. Minden csésze ital frissen, a kávé és a víz optimális egyensúlyát betartva készül, így garantált a lágy, teljes íz és a finom aroma.
 • A kiváló minőségű Douwe Egberts SENSEO® kávéválaszték és az egyedülálló SENSEO® kávéfőző rendszer gondoskodik róla, hogy a tökéletes csésze kávén mindig bőséges és ízletes habréteg is legyen, ami a páratlan íz és minőség bizonyítéka.
 • Minden SENSEO® kávétípusban ízek és aromák harmonikus elegye alkot egyedülálló ízvilágot. Az élményt a selymes krémréteg teszi tökéletessé.

 

 

Tökéletes kényelem

 • 1 vagy 2 csésze SENSEO® kávé kevesebb, mint egy perc alatt
 • A választott csészének megfelelően beállítható kifolyó
 • Automatikus kikapcsolás az alacsonyabb energiafogyasztásért 30 perc után
 • Extra méretű víztartály a ritkább újratöltéshez
 • Vízkőmentesítés-jelző a rendszeres vízkőmentesítésért

 

 

Philips SENSEO® Keith Haring limitált darabszámú kávéfőző

 

Termékkód: HD7826/60

Ajánlott fogyasztói ár: 31 990 Ft

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

 

.