A Philips bemutatja a friss, új dizájnnal rendelkező SENSEO®-t

október 26, 2012

Napjainkra kialakult egy olyan fiatal, modern kávéimádó réteg, akiknek nem csak a jóminőségű, elsőosztályú kávéitalokra van igényük, hanem arra is, hogy kifejezzék saját egyéniségüket, megmutassák stílusukat a világnak. A Philips ezen igényeknek megfelelően alkotta meg a SENSEO® Twist kávéfőzőt, amely modern dizájnjával és játékos színpalettájával felpezsdíti a hétköznapi kávézás élményét.

 

A SENSEO® Twist kávéfője azoknak készült, akik egy kreatív megoldás segítségével szeretnék megbolondítani konyhájukat. Mind amellett, hogy a kávéfőző hű a SENSEO® családhoz és a tökéletes, erőteljes ízű kávét tartja a középpontban, üde színkombinációkban kapható.

 

A Philips tisztában van vele, hogy a minőség és a tökéletes kávé mellett az élmény kialakításában fontos szerepet játszik, hogy napjaink modern gondolkodású, fiatal fogyasztói nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra is. Olyan készülékekkel szeretnék körbevenni magukat, amelyek kifejezik sokszínűségüket, kreativitásukat és egyéni stílusukat. A SENSEO® Twist kávégép minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Számos dizájn és egyedi megoldás biztosítja helyét a 21. század konyháiban. A LED-es felhasználói felület olyan kényelmet biztosít, amely megkönnyíti a kávéfőzés folyamatát.

 

A SENSEO® Twist mindegyik készüléke két különböző erősségű kávétípus előállítására alkalmas-erős és rövid, valamint gyenge és hosszú-, valamint lehetővé teszik, hogy egyetlen gomb megnyomásával eldönthessük, egy vagy két csésze kávéra vágyunk. A SENSEO® Twist minden téren a választás szabadságát kínálja a kávézóknak.

 

 

SENSEO® Twist- Pompás kávé egyetlen gombnyomással

 

Gyors és könnyű működtetés

• Frissen főzött kávé egyetlen gombnyomással

 • 1 vagy 2 csésze kávé kevesebb, mint egy perc alatt

• Automatikus energiatakarékossági kikapcsolás 15 perc után

• A választott csészének megfelelően beállítható kifolyó

• Fényjelzés jelenik meg, ha ideje vízkőmentesítést végezni.

• Egyedülálló érintőpanel az intuitív működtetéshez

 

Mindig tökéletes kávéélmény

• Kávéjának gazdag krémrétege a SENSEO® minőséget garantálja

• Egyedülálló SENSEO® kávéfőző rendszer a tökéletes íz szolgálatában

 

Széles választék minden alkalomra

• 2 erősségi beállítás: erős rövid vagy gyenge hosszú kávé

• Különféle kávétípusok és ízek az eltérő ízlések kielégítésére

 

Stílusos és kifejező formavilág

• Vadonatúj SENSEO formatervezés

 

 

A SENSEO® Twist kávéfőző a következő színkombinációkban elérhető:

 

  • Fekete-kék (HD7870/60)

Ajánlott fogyasztói ár: 25 990 Ft

  • Fehér-lime (HD7870/10)

Ajánlott fogyasztói ár: 25 990 Ft

 

 

 

 

 

A Royal Philips Electronics

 A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

.