Kozma Norbert az év női fodrásza

december 20, 2012

A Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület által második alkalommal megrendezett rangos versenyében, Kozma Norbert nyerte el „Az év női fodrásza” díjat címlapfotó kategóriában.

 

A nagy múltú egyesületet 1958-ban alapították azzal a céllal, hogy összefogják a szakmát, érdekképviseletet biztosítsanak a valóban szakmai munkát végző magyar fodrászoknak. Ezt követően az egyesület hazai és külföldi versenyeket, valamint képzéseket szervezett a szakma számára, ezen kívül véleményezésüket adhatták az ide vonatkozó jogszabályokhoz. 1973-ban a kozmetikusok érdekképviseletének ellátásával is kibővült tevékenységük. A Hajas László vezette Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület segítségével a szakmabeliek számos nemzetközi versenyen és világbajnokságon vesznek részt, ahol tanúbizonyságot tesznek profizmusukról és évek óta újabb és újabb díjjal térnek haza.

 

Az Egyesület idén második alkalommal rendezte meg fotópályázati versenyét, amelynek címlapfotó kategóriájában Kozma Norbert, a Philips Magyarország Kft. egészséges hajformázást népszerűsítő kampányának nagykövete első helyen végzett, így megkapta „Az év női fodrásza” címet.

 

„Személy szerint azért tartom rendkívül jó kezdeményezésnek ezt a versenyt, azon belül is a kategóriát, mert itt lehetőség nyílik megmutatni, hogy nemzetközi értelemben mi az aktuális trend, és ez hogyan mutat egy fotón, címlapon. Hatalmas elismerés a szakmától, hogy első helyezést értem el és nekem azért is különösen fontos, mert főleg kampányokban, divatanyagokban és magazinokban vagyok aktív.”-nyilatkozta Kozma Norbert a díjról.

 

A 2012-es év végétől Kozma Norbert a Philips Magyarország Kft. új kampányának nagykövete. A vállalat tökéletes partnerre lelt a fodrász személyében, amikor az egészséges hajápolás népszerűsítését tűzték ki célként. Kozma Norbert hajápolási tippeket oszt meg a Philips kampányának weboldalán (http://www.hajbiztositas.philips.hu/blog.php), valamint egy nyereményjáték keretében a fődíj részeként Norbert készíti el a győztes frizuráját.

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

 

.